I brist på annat blir jag en härmapa

Öppna din SMS-inkorg. Bläddra neråt 5 gånger och skriv innehållet i
sms:et efter frågan. Upprepa samma sak för varje fråga.


Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
"Härligt!"
Haha, menar dom härligt som i "jag tycker om dig" eller härligt som i "fan va härligt att hon gick"...? Tål att tänkas på.


Vilken raggningsreplik faller du för?
"Precis ;-) jaha, ojojoj! Hälsade ni? Hur gick erat grupparbete då? Kram"
Eeeeh...? Vet inte riktigt om det skulle funka. :P


Vad var det första du sa i morse?
"Hihi det låter roligt. vart då?"
Ja, inte fan vet jag var jag har varit i morse.


Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
"Haha jag flyttar ju och sen ska jag eventuellt åka hem.. Haha partybrudar ;) vad är det för fest? kram"
Mkt möjlig replik från mig! Men vart äre jag ska åka hem o vem ska jag parta me? xD


Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
"Hur mår du?"
Jaha...det va ju roligt. Haha. Men en ganska vettig fråga iofs.


Så vad säger du under förspel?
"Åh nej. Vad gjorde du nu?"
xD HAHAHAHA. No comments.


Och efteråt?
"Jo det är bra med mig! Trött bara. Vill helst hem och sova. Hehe. Ja. jag har oxå tänkt på det." (forts.)
xD HAHAHAHA. Ännu bättre.


Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
"Jag vill önska mina goda vänner, familj, grannar, sexuella förbindelser, de jag har druckit under bordet, de som har druckit mig under bordet, de jag har kört ikapp med, de jag har avvisat som sexpartners, alla spritsmugglare och allt annat lösaktigt folk. ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR!"
Det hoppas jag verkligen inte att dom säger för då blir jag lite rädd.


Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
"Hälsa familjen du oxå :) Kram kram"
Kan vara bra att veta ju. :P


Och sista.. Vad sjunger ditt favoritband om?
"F.U.C.K. stands for 'Friends U Can Keep' So promise me you'll F.U.C.K. Me 4ever! Send to 10 people including me, & see who F.U.C.Ks u back."
Kan bli en riktig hit - jag lovar!

12e april kl 19.00 - då är jag på Conventum, no doubt about it!

Jag måste va sjukt besatt av Millencolin. När jag hörde att dom skulle spela i Örebro den 12e april hoppade nog mitt hjärta över ett slag. Jag ska gå, så äre bara! O får jag inte det så då vet jag nog inte va jag gör! När jag går på konserter så blir jag en helt annan person. Det är helt stört. xD Haha. O äre me mitt favvoband så blire bara ännu värre. Undrar om Narin, Pernilla o dom andra vågar ha sällskap me mig...? Jag ska nog förvarna dom, eller så ska jag inte alls göra det. Hahaha. Då kanske jag inte får nåt sällskap.


Har läst på tjuvlyssnat.se o det är fan helt sjukt va folk säger för nåt. Man undrar ibland om det är på riktigt. Det känns för overkligt för att vara sant.

Fetingfest ska det bli på fredag iaf. :) Igen. Får jag aldrig nog? Näe, det verkar inte så.

Jag är helt otrolig

Ojojoj vilken helg. Klassfesten i fredags blev en succé! Det tyckte jag iaf. :) Grymt roligt o se många i klassen där. O kul me bilder! 85 st närmare bestämt. xD Malin är min privata mingelfotograf tror jag! :D Hehe. På lördagen kände man sig ju inte sugen på fest, men eftersom vi (Malin, Malin, jag o Emelie) hade lovat att komma me Maria på hennes kompis Nillles födelsedagsfest så vare bara o ladda om. Det gjorde vi genom besök på Systemet o pizza. Mums. Det blev en lyckad lördagkväll oxå som tillbringades i Nillles o Björns lägenhet från kl 19 på kvällen till halv sju på morgonen därpå. Det va då Emelie drog me mig hem mot Tybble. Bra initiativ där! Jag kände att det blev lite väl mkt när dom andra skulle börja halsa ur en dunk blandat me Sprite. :S Äcklich. Kl 14.08 på söndageftermiddagen klev jag ur sängen. Bra jobbat där Gabriella! xD Hela dan va ju förstörd liksom. Men jag drog me mig Emelie ut på en promenad till ICA för att handla lite till filmkvällen me Malin. Tvätta o sen cykla upp till Brickebacken. Orka. Vi såg iaf på en film vid namn "Venom". Konstig film om voodoo.

Igår vare föreläsning igen. Mkt bättre än dom som varit! Förvaltningsrätt stod på schemat. Inte världens intressantaste ämne precis, men men, måste man lära sig detta så måste man. Fick iaf några av böckerna idag o så hade jag fått ett mejl om att två till är på väg. Jippi! Förut har man haft ursäkten att man inte kunnat läsa för att man inte har haft böckerna, men nu har jag ingen ursäkt längre. Damnit.
Tränade oxå igår, men missade bussen in till stan så jag fick cykla. Jag har blivit sjukt lat o vill jämt åka buss in. Förut va jag o Jossan så duktiga o cyklade alltid till Friskis, men nu har vi båda slappat till oss. Undrar va det beror på...? Efter det blev det kinamat (som vanligt) me Maria, Malin, Emelie, Marie, Nillle o Patrik. O bio på det. :) Mysigt värre. O ja, efter det fick jag cykla hem. Gaaah! Då va jag så lagom glad att jag hade fastnat framför datorn o missat bussen. Not.

Jo, förresten så tappade jag ju kulan till min piercing igår så Malin va min räddare i nöden. Mitt under föreläsningen fick jag sitta o skruva i Malins kula istället. xD Haha. Vilken syn liksom! Idag har jag iaf skaffat en ny. :) Nöjd. Nästa vecka får jag byta till en kortare stav. Känns grymt bra.
Shoppade me Narin idag oxå. En klänning från WESC, mysbyxor, smink o annat nödvändigt, ehrm, det kan ju diskuteras, men iaf. Ett besök på Systemet hann jag oxå me. Det är mkt viktigt eftersom det blir fest på fredag igen. xD Haha. Jag trodde att jag aldrig mera skulle vilja festa efter den här helgen, men redan idag så kände jag: äre inte fredag snart!?
Jag är helt otrolig.

Ciao snyggingar! <3

Det här skulle ju bli världens bästa blogginlägg

Jävla blogg.se. I hate you! Nu försvann ju hela mitt jävla blogginlägg. Jag vägrar o skriva nåt mer nu. Tänk va mkt nu gick miste om. Hade tänkt o berätta om mötet med min nya korridorskompis, Rockbjörnen, om man säger "dra över en kam eller "dra över en kant", tråkiga föreläsningar, planer för morgondagen o mkt mer. Men icke då! Då råkar jag på nåt vis trycka på en liten knapp o VOILA! så är allt borta. Hate it. Det är faktiskt inte roligt när man skrivit typ mer än en sida. Nästa gång ska jag fan ta o skriva i Word först. Men, näe det kan jag ju inte heller göra för jag har ju inte ens Word. Gaaah. Jag tror jag kastar datorn i golvet.

Tänker iaf vara lite glad o promota Kid Down. Dom vann Rockbjörnens MySpace-pris. :D Det är dom verkligen värda. Grymt mkt. Så lyssna o njut! <3



Brand New Game

Älskar Millencolins nya singel! Kan inte sluta att lyssna på den. Längtar tills albumet kommer. Machine 15 heter det tydligen.

Hade föreläsning idag om "Rätten i samhället samt juridisk metod". Ytterst svårförståeligt. Jag förstår verkligen inte hur Narin, Pernilla, Alex, Anna o alla andra juriststudenter orkar me att läsa så mkt lagar o shit. Jag som trodde att detta skulle bli roligt. Så fel jag hade. Fast jag kan ju ändra mig. Det verkar intressant med juridik. Till en viss gräns. O shit, det har inte ens börjat.

Help.


MILLENCOLIN

http://www.myspace.com/millencolin - Check it out o njuuuuuuuut! :D

Jag ska sluta vara patetisk

Fick en väldigt intelligent kommentar till mitt förra blogginlägg "Är det nån som vill ha mig?". För det första skriver jag inte ofta om mitt kärleksliv (som inte existerar, men iaf) och jag brukar inte klaga om det. Den enda gången jag gjorde det fick jag kommentaren: "Om du slutar vara så patetisk kanske?"  TACK. O väldigt moget o inte skriva vem det va heller. Jag tycker det är så fegt o bara haspla ur sig saker o sen inte skriva vem man är. Det är inget jag skulle göra iaf. Så du som har skrivit det till mig kan väl ta o säga det till mig, men våga skriva vem du är nästa gång! Man skriver inte för o få en massa skit från anonyma jävlar utan för att kanske kunna få en diskussion isf.
Well well, jag har lagt ner på tok för mkt tid på detta.


O kanske det är så, att du har rätt, Anonym. Jag ska sluta vara patetisk.

Är det nån som vill ha mig...?

Läste min tidigare blogg på MSN - Myspace o så här skrev jag för ungefär två år sen...

"Sitter som vanligt och väntar på bussen som kommer om ca en halvtimme. Igår fick jag en påminnelse om att det bara är jag som kan förändra mitt liv. Tack, Natalie. Jag glömmer ofta bort att jag kan göra precis vad jag vill när jag vill och hur jag vill (typ). Jag måste inse att detta är mitt liv, det är vad jag gör det till. Och nu ska det bli bättre! Jag ska försöka att inte klaga lika mycket, att våga och förändra, att våga älska, att våga leva fullt ut.   Jag är bra precis som jag är (åtminstone vill jag tro det)."    

Jag jag önskade verkligen att det var så, men det känns inte så. Jag tycker jag har förändrats mkt sen dess o mitt liv har förändrats en hel del oxå. Det som fortfarande gnager i mig är när folk frågar mig När ska du skaffa pojkvän? (osv) Jag hatar när folk frågar det. Jag är så god damn trött på det! Jag vill så gärna, men jag tror att jag antingen förväntar mig för mkt resp för lite och/eller att jag inte tycker att jag är värd nån (om det nu är nån som skulle vilja intressera sig för mig vill säga). Jag träffar så oerhört mkt människor på universitetet o det kanske är det som är problemet. Jag trodde det skulle va en fördel att gå här, men det vette fan asså. EMPTY. That's my lovelife. Noll, zero, nada, nothing, nichts. Skit. Varför bryr jag mig? Som om det skulle va det största problemet i hela världen liksom!? NOT.  

Sova nu iaf. Det blir ju inte direkt bättre av att sitta här o grubbla.

Älskade hemtenta på datorn där, säg vem som tråkigast i landet är?

Jo det är du, hemtentan!!!!!! Gaaah! I hate you!

Det ringde precis en person från nån make-up studio i Sthlm o Stureplan (:S) som tydligen ville att jag skulle komma dit o få en gratis make up o fotografering. O sen ha möjlighet o köpa bilderna. Hrm. Åka till Sthlm bara för det...? Ehrm, jag vet inte jag. Kanske nån som vill följa me? Ni får samma erbjudande ni oxå. :D Det är ju inte så kul o gå ensam liksom. Hon skulle ringa mig i morron o kolla om jag va intresserad. Eeeeh.... undrar om jag lyckas få tag i nån som vill, eller rättare sagt, om jag har bestämt mig. Skulle nog va kul o göra, men va är haken liksom? Jag är alltid så misstänksam mot sånt här. Det måste finnas en hake ju. Jag kan bara inte komma på den.

O jag missar juristernas supa-skallen-av-sig-tentafest ikväll. Bajs. Jag får sitta me min älskade hemtenta istället! Woho!

Good Day Sunshine! Dags o pallra sig ut en sväng o rensa hjärnan.

Auf wiedersehen, meine Freunde!


Beatles - satanister?

Alltså, helt seriöst. Jag läste en "artikel" där personen i fråga säger att Beatles va satanister o att dom hade en massa satanistiska budskap gömda i sina texter till t ex Charles Manson, speciellt på "White Album". Eeeeh? Är det här på riktigt? xD Koppla ihop en massa indicier för o få fram att dom skulle va satanister. Om jag säger så här: Beatles är dom sista jag skulle tro va satanister. ALL YOU NEED IS LOVE  liksom.

image7
Satanister?... xD

F-ing hemtenta! I hate it!! Gaaaah. Kan vi inte hoppa en vecka framåt så jag får lämna in den o va klar me den för jag orkar inte göra nåt me den. Nu skulle det va bra o ha som i The Matrix då man kan ladda in vad som helst i hjärnan. Nu skulle jag vilja ladda in all kurslitteratur för delkurs 2. Så tråkigt som detta är kan jag inte förstå. Jag är iaf glad att det snart är slut på denna plågan. Nya tag nästa måndag. :)

Nyklippt är jag oxå. :) Blev mkt nöjd. Kort kort kort blev det.

Myndig, men bara i vissa fall

Hemma hos mamma i Kristinehamn igen vilket betyder HEMTENTA. Uschamejen för den asså. Så jäkla tråkig. O dessutom går inge bra för mig. Min plan va att jag skulle starta datorn för att skriva lite, men oj va mkt jag har skrivit. Or not. xD Jag ska verkligen ta tag i mig själv i morron. Jag måste verkligen göra det, annars hinner jag inte bli klar. Ska klippa mig i morron oxå. :D

O nu har det äntligen skett: I've got a piercing! :D Weeey! Men jisses va mamma blev arg när hon såg mig igår. xD Utskällning så det heter duga. Men jag är faktiskt myndig. Fast bara i vissa fall verkar det som.
Så här ser jag numera ut iaf. (O ja, det blåste som tusan ute i fredags. Därav min oerhört snygga frisyr.)


image6


Min hälsena mår dåligt

Vet egentligen inte va jag ska skriva för smart. Är superhungrig så hjärnan funkar inte riktigt.

Måste iaf berätta va jag drömde härom natten. Vaknade med ett ryck. Jag mådde dåligt, både fysiskt o psykiskt. Jag trodde verkligen att min pappa var död. Det var som en kalldusch. Jag drömde att han dog i en trafikolycka, jag kunde liksom se det framför mig. O så berättade min mamma (även fast mina föräldrar är skilda) att han hade dött. Jag bara grät o grät o grät. Jag vill aldrig mer drömma nåt sånt. Jag visste inte om drömmen var verklighet eller inte så jag fick typ hindra mig själv från o lyfta telefonluren o ringa pappa. Ringde honom dock på eftermiddagen o kollade så att han faktiskt levde. O mkt riktigt så gjorde han det. Puh.

Redovisning idag. It's over! :D Jippi!!! "Bara" hemtentan kvar nu, sen har jag avslutat min första hela kurs på socionomprogrammet. :) Hoppas dock att nästa kurs blir roligare. Den här har varit så tråkig som det bara kan bli. Gaaah.

Jag har ont i hälsenan. Jag tror det är intensivjympan från i måndags som spökar. Jäkla intensivjympa! Never more! Pappa tipsade mig om några övningar jag kunde göra för att det skulle bli bättre så nu står jag på en av mina Harry Potter-böcker o stretchar. xD Haha.

Mat kanske är en bra idé o äta? Gröt, det gillar vi. :)

Intensivjympa - gosh!

Jag säger bara: intensivjympa my ass! Så jäkla jobbigt. Jag tror jag svimmar nu. Måste lägga mig o sova. Det är heeeelt sjukt. Jag brukar inte bli så här trött, men nu skulle jag kunna somna på direkten. Jag klarar helt klart inte av intensivjympa, medel är min nivå. Jag förstår inte att folk tycker om det här! Det va verkligen som om dom tyckte att dom va så jäkla duktiga bara för dom va på den jobbigaste intensiteten på Friskis. Jag nöjer mig gott me medel, ki-box o stationsjympa. Man måste ju ha roligt för att man ska må bra av träningen. O det hade jag inte ikväll. Ki-box på onsdag iaf! :D Ja juste, nu måste jag boka det på direkten så att man får plats.

Om tre dagar gäller det! Då blire pierca av!  :)

Ska gå ut i köket o diska o sen kasta mig i säng. Zzzzz.....

Relax, take it easy - yeah right!

Usch va jag är stressad. Stressad över att jag inte har pluggat tillräckligt. Stressad över att vi har redovisning av fältrapporten på torsdag. Stressad över att jag inte har tränat på två (!) veckor. Stressad över att allt går så långsamt. Stressad över allt allt allt. Det är skitjobbigt. Känslan vill liksom inte försvinna. Det började igår när jag skulle skriva ut fältrapporten o det inte funkade. Jag gjorde än det ena, än det andra, men inget, absolut inget funkade. Till slut så fixade det sig iaf o det är jag grymt tacksam för! Tack Linda! <3

Jag tror att jag har haft för höga ambitioner med va jag skulle hinna med. Jag tänkte att jag skulle va så duktig o att allt skulle bli så bra. I början av terminen så läste jag o skrev anteckningar inför varje föreläsning, men nu så har jag sänkt den ribban ganska så mkt. Nu har jag inte läst nåt. Inget alls. Så jag måste läsa allt nu inför hemtentan. Det är en ganska stor anledning till att jag är stressad tror jag.
Men jag måste slappna av. O det nu. Innan jag får en hjärtattack.

Ernesto Che Guevara

Jag vet egentligen inte vad det är jag vill skriva, eller varför jag skriver det. Men orden dom vill bara ut. Jag kan inte hejda dom. Dom kommer av sig själva. Fingrarna hittar själva sin väg över tangentbordet, som om dom redan visste vad som skulle bli skrivet. Jag blev så starkt berörd av filmen Dagbok från en motorcykel, eller som så mkt vackrare på spanska: Diario de una motocicleta. Jag vet inte vad det var som berörde mig så starkt, men att se Ernesto Che Guevara som ung kändes så annorlunda, så overkligt. Ibland kan man liksom inte tänka sig att människor har varit unga. Han är en sån man, en ikon, som jag bara har tänkt på som just en ikon. Jag har nog inte haft nån egen bild av honom förrän jag såg den här filmen. Och visst, den här filmen visar ju [k]en[/] bild av honom, men jag kan inte hjälpa att tro att det var så här han var, Che; en ung man, mkt klok och fylld med mkt kärlek och omtanke till andra människor. Jag tror nämligen inte att han hade blivit den han blev om han inte hade åkt på den här resan genom Sydamerika. Att få möta dessa människor som han och Alberto mötte var också väldigt starkt. Att se hur fattigt dom levde och sedan se när Che och hans vän fick bo i ett hus hos en läkare, var så skarpa kontraster att dom nästan gick att ta på.


Che gjorde skillnad, han betydde nåt, han vågade.
Om man ändå vore som honom, om ändå.

image5



Bild från www.legendarysurfers.com/sr/blogger.html


RSS 2.0