Tillsvidare-sambo

Jamen jag blir ju sambo också den 2 oktober! Får bo hemma hos min fina vän Emma, som så glatt delar med sig av sin etta :) Det kommer nog funka bra skulle jag tro, jag tror vi vet vad vi båda behöver för utrymme och vi har alltid så skoj ihop.





Jag kan inte fatta det. Shit. Jag har ett jobb! Fan så bra jag är.

Trevlig fredag på er nu allihopa!
Pusshej!

Jag är med jobb!

OMG!! Jag fick jobbet!!!!!!! Börjar den 1 oktober, här är det snabba ryck minsann, but I like! Äntligen får man använda sin hjärna till nåt vettigt :)


Tycker för övrigt att denna bild är jävligt klockren (apropå min Oli Sykes-obsession issue) ;)


Jag kan nästan räcka ut handen och ta på det

Alltså, jag är så bisarrt nära att få ett jobb nu. De ringde från Uppsala och intervjuade mig per telefon idag. De skulle återkomma senare idag och ge mig ett besked, men har inte gjort det. Hoppas verkligen att de har bestämt sig i morgon för annars tror jag att jag går upp i atomer om jag inget får veta! Att leva i ovisshet tycker jag är bland det värsta som finns, det är liksom bättre att få ett svar, varesig det är positivt eller negativt. Men ja, skulle ju gärna få ett jobb..typ i morgon! Det vore så jäkla grymt liksom!!

Och fan va awesome dessa är alltså!! Hade lite svårt för nya skivan först, men nu har jag verkligen ändrat mig. Gillar den här plattan som fan! Och denna låt är en grym första singel. Ladies and gentlemen, I give you...In Flames!


Morfar.

I morgon är det dags. Min allra första begravning. Får se hur det går. Jag är ju fröken Überkänslig så om jag känner mig själv rätt så kommer jag att böla järnet. Men det är väl lite det som är meningen också. Bilen går kl 7 i morgon bitti så det är väl bara att ta och lägga sig nu så man orkar upp.


Moster, morfar, jag och mina kusinbarn en kall dag i januari.

I morgon får jag säga hej då till dig, min älskade fina morfar. <3

Mitt frikort

Jag kollade igenom min dator häromdagen och insåg att jag har över 40 bilder på mr Oliver Sykes. Okej, det kanske inte är så mycket, men jag har ju en klar obsession issue här. Jag kan inte få nog av att titta på honom. Han kan ju vara typ det finaste som gått på denna jord. Eller nåt sånt. Det är ju inte så att jag skulle vilja vara ihop med honom, men jag skulle ju inte ha nåt emot att få träffa honom nån gång och ja…ni vet. :)  Platonisk kärlek är fina grejer och jag njuter i fulla drag just nu. Haha. Här kommer en liten hitkavalkad av min käre Oli. Det är inte utan att jag blir lite till mig alltså. Han ser ju ut som en liten emoflicka ibland, men det är det som är den lilla tjusningen med honom. Mmm!

 








Ingen av dessa bilder är mina, men jag önskar att de var det!

Så nu vet ni alla vad jag gör om dagarna när jag inte söker jobb. Haha. Some call it sickness, I call it admiration.

Apropå jobb, dags att dra dit nu. Extra 17-21 idag.
See ya later cuties!


Career Days

Klarade intervjun alldeles galant...jag förstår inte varför jag alltid stressar upp mig inför saker och ting? Fick dessutom veta att en gammal socionomgruppkompis jobbar där och ytterligare en vän från tiden i Örebro. Känns ju skitkul om man skulle få jobb där alltså!! Men arbetet verkar tufft. Fast det lär man sig väl att tackla så småningom kan jag tänka mig. Man får inte ta med sig jobbet hem, men det är väl svårt det med. Kan verkligen tänka mig att bo i Uppsala, verkar vara en himla trevlig och mysig stad.

Career Days säger jag bara...bra för ingenjörer, IT-tekniker och ekonomer. Men knappast nån arena för socionomer eller personalvetare. Eller ja, det fanns ju lite mer att kolla på för Emilia och Emma, men inte så mycket. Emma var duktig att köra till Globen...ja, efter några om och men i alla fall :P



Jag har ju aldrig varit i Globen och kan ju säga att det var skapligt stort alltså! Vill verkligen gå på konsert där, typ Red Hot eller In Flames i höst om nån möjligtvis är intresserad?!!?



Nu siktar jag in mig på mammas äppelpaj - adjökens!

Nu gäller det!

Jahapp då var det dan före dan. I morgon eftermiddag är det dags för jobbintervju i Uppsala och jag känner mig sjukt taggad!! Nu ska jag ta dem med storm alltså! Det finns ingen som behöver detta jobb mer än jag, och som vill det mer tror jag. Fatta, första riktiga socionomjobbet liksom, helt galet häftigt! Som om det inte vore mer än nog av jobb så ska jag med Emma och Emilia till Stockholm och Career Days i Globen på lördagen, fint som snus!

Alltid, innan jag gör nåt väldigt viktigt och betydelsefullt för mig, brukar jag lyssna på denna sång (Birdie) med mina favoriter Millencolin. Det får mig att verkligen tro på mig själv och förstå att jag kan klara allt om jag bara lägger manken till. Det kan vi alla. Så det så.


Uppsala?!

Jag har som bekant kämpat en del med LCHF för att gå ner i vikt. Jag har nu sedan ca 3 veckor tillbaka börjat äta "normalt" igen, dvs. dricka en massa öl, äta pizza, svulla i chips och äta pasta. Nej, det är inte okej. Och jag vet det. Jag försöker kolla runt efter nån speciell diet för att få en kick i arslet. Jag har ju inte trott på att späka mig själv...men nu vettefan alltså. Jag är så trött på att se ut så här, på att se mina gamla kläder sitter så jävla illa. Jag förstår verkligen inte hur jag ska motivera mig själv. Det ligger en detox-kur och väntar i min byrålåda också. Men vad gör det när man inte har disciplinen. Motivationstips mottages tacksamt!!

Utslag har jag haft över hela kroppen sen i början av juli. Nu när jag har varit borta i drygt en vecka så har jag inte haft några som helst problem med dessa. Sen efter en natt hemma har jag ca 20 nya utslag överallt på kroppen. Vaffan är detta om egentligen?? Jag blir så sjuuuukt trött på detta alltså.

Men jag är glad, för jag ska på arbetsintervju i Uppsala på fredag!! I morgon blir det till att förbereda sig ordentligt för jobbet ska bli mitt!! Känns så himla kul att jag ska på en intervju, saker och ting rör på sig! :D

Lite bilders från helgens bravader (eller ja, snarare lördagens :P)....något som jag har ett väldigt vagt minne kring.







Förresten så har jag en sån här snygg mobil som man inte kan ha mer än 20 sms i inkorgen och utan färgskärm. Japp. Jag är modern minsann. Och jag är i desperat behov av en ny...tips?!?!

RSS 2.0