Match.com - nej tack, jag skulle inte tro det!

Jag jobbar i morron mellan 10-22. Jag säger bara det. Landslaget, ni får klara er utan mig! Jag är hemskt ledsen.

Sucksucksuck.

O jag blir så jävla trött på alla förbannade matchmaking-sidor o program! SLUTA FÖR FAN!  (Oj, där räknade jag visst upp mitt basförråd av svordomar. xD) Är alla så desperata att man hänger ut sig själv i radio t o m?! Det skulle jag aldrig i hela mitt liv göra. Hur desperat jag än må vara.

Tybble Skyline

Efter många om o men är jag äntligen på plats i Borlänge o har jobbat min första dag här. :) Jag kände mig som familjen Tajkon (observera att det va endast jag som åkte) när jag åkte hit igår. En proppfull resväska modell större (som dessutom gick sönder. Inte p g a övervikt iaf, näe näe, inte alls), en ryggsäck, en kasse o dataväska. O ändå har jag glömt grejer. Det här är fan inte skoj. Framför allt eftersom jag glömde min älskade sommarklänning hemma. Crap.

Idag har det dock inhandlats nya joggingskor efter ett besök hos distriktssköterskan me min onda tå. Dumma dumma tå. Må tusen elefanter stampa på dig. Skorna sa hej hej o 1000 kr - bye bye! Men jag  blir alldeles för bortskämd när jag är hos pappa. Han betalade dom. Det hade han verkligen inte behövt, men det va ju inte direkt så att jag protesterade när han sa att skulle betala. O låna bilen får jag göra. Helt gratis o när jag vill. Typ. Jag känner mig mkt priviligerad måste jag säga.

Dags o sova nu. Den här dagen har tagit mkt kraft. Ledig i morron vilket betyder träna o (förhoppningsvis) sola. :D

O juste, berättade jag att jag får träna gratis på Friskis hela sommaren?
Vissa har't bra alltså.
Jag är en av dom.

Sagan om dammsugaren som inte ville städa

Nu ger jag fan upp. Det är inte meningen att jag ska städa. Dammsugaren i korridoren har gett upp så varför ska jag försöka om inte ens den vill städa...? Får ta o packa lite istället. Det låter iaf bra mkt roligare tycker jag (även fast packa o städa är bland det tråkigaste som finns. Plus att tvätta. O vika tvätt.).

O det luktar ruttet i korridoren. Fifan.

Rädda mig! Någon?

Det ligger en hund begraven

Hur fan kan man va så dum att man stänger av en frys (visserligen för att den pep uta bara helvete) o inte tänka att "Oj det kanske ligger saker där i...?" ?Alltså, FAN för den personen! Det luktade ruttet kött fifan! Jag va så jäkla nära att spy i korridoren. Det va bland den värsta lukten jag har känt nån gång.

Jag skulle bra gärna vilja veta vem den där Mr. Clean är som har lämnat kommentar på inlägget som heter "Pinch me"... Vart har du sett den översättningen nånstans?

Näe nu kan jag inte sitta här o dra bena efter mig (eeeh....ja). Dags för lite packning o städning! Jippi! O sen fussball ikväll. Kommer bli så grymt kul!

Puss på er mina små sockergryn
<3

A very special day indeed

This is a very special day. It's your birthday love! And I'm so sorry I can't be there with you. But it would be kinda expensive travelling to you. Though it would be totally worth it!

Hope you have the most wonderful day of all and know that I'm thinking of you!
Next year - you and me and a strawberry cake.

<3

The weekend God would like to forget

Det har varit allt annat än en lugn helg. På torsdagförmiddag gav jag upp hemtentan o lämnade in den. Efter en glass me Emelie o Malin vare dags o ladda för kvällen. Efter en vecka me hemtenta så kändes det onekligen lockande att fira Maya-dagen tillsammans me klasskompisarna o annat löst folk. Jag skulle ju ta det lugnt eftersom jag faktiskt skulle köra dan efter till Åmål. Riktigt så blev det ju inte. Men körklar kl 15 var jag iaf. Narin, jag o Lin satte oss i bilen mot Åmål o festivalen Fucking Åmål pumpandes Kid Down, Chemical Vocation o Chiodos. Efter många om o men så hittade vi till campingen varpå stackars Narin fick panik då det visade sig att hon hade tappat bort sitt Visa-kort. Inte bra alls. Vi letade som dårar, men det måste banne mej finnas hustomtar (biltomtar?) för det fanns ingenstans i bilen. När vi väl kom till gymnasiet där festivalen var så fick vi veta att vi missat ett av dom band vi ville se. Det sög eftersom vi kom dit för o se tre band. O så missar man ett av dom. Men men, jag o Narin tog igen allt på Kid Down-konserten. :)
O till slut hamnade alla banden hos oss på campingen. Låt oss säga att vi såg solen gå ner. O sen upp. O solen värmde när jag gick o la mig.

Vaknade av att jag svettades som en gris, telefonjävlen ringde o att jag definitivt hade sovit för lite. 3 timmar + 3 timmar är inte nån bra kombo när man ska köra bil. Men jag kände mig ändå hyfsat pigg när vi skulle åka. O me lite cola o en McFeast i magen så körde jag som en stjärna ändå vägen hem till Örebro.

Väl hemma i Örebro va det dags för födelsedagsfest för mig, Maria o Jossan. Blev en mkt lyckad sådan beståendes av grillning, Twister, brännbål (som vinbrännboll fast me bål istället), dans, paketöppning o en helvetes massa kort. Dock slutade min kväll alldeles för tidigt p g a att jag alltid missbedömer hur mkt jag kan dricka kontra hur mkt jag har sovit, ätit etc. Halv två låg jag i sängen o sov. Fy fan va skönt det va.

O igår fyllde jag då 22. Nu är jag stor o stark. Eeeeh, eller inte.

Nu ska jag ta o pallra mig ut i solen en stund.


        



          




      


                                               

I'm twenty two, feeling blue

Det är är fan epic som Narin skulle säga. Hade lagt till låten Twenty-Two me Millen o jävlar i min lilla låda om inte den går på tolvslaget! WOHO!

I'm twenty two don't know what I'm supposed to do.
I'm twenty two, feeling blue.


GRATTIS TILL MIG! :D Tjoho!

Jag tror jag håller på att gräva ner mig

Jag är en riktig liten härmapa så jag gör precis som kära Emelie gjorde på sin blogg, nämligen citerade allas våran Jossans dikt. När jag ändå håller på kan jag ju citera Emelies oxå, eftersom det va hon som började me detta diktskrivande till vår ljuvliga studiegrupp. =)



Tillägnad Gabriella
Gabriella den ödmjuka och snälla,
för henne verkar bara Millencollin gälla.
Hennes ögon lyser som en vacker pepparkaka,
lyllos den pojke som på henne får smaka.
För smakar hennes haka kaka,
så behöver ingen någonsin mera baka.

- Emelie


Tillägnad Gabriella
Tänk Gabi, det är verkligen din förtjänst
att jag behåller min enorma spänst (obs, ironi)
Ditt go, ditt pepp, din träningsvilja
får mig att nästan inte kunna skilja
på normalitet
och vetgirighet
Våra promenader är väl lite av terapi
klockan sju på morgonen avhandlar vi allt från kärlek till anorexi
Vad skulle jag göra utan ditt härliga leende?
Det får mig att se livet som ett gladare skeende

- Jossan



Ni är helt underbara!  Jag är så glad att jag har fått träffa er!  <3

Tack för detta!
  Det behövdes. Jag känner mig som en liten, rädd flicka som går genom den stora, läskiga skogen alldeles, alldeles ensam. Jag vet varken ut eller in, bak eller fram. Jag vet inte vem som är jag o jag blir alltid lika överraskad när jag ser mig själv i spegeln, för det där kan väl inte vara jag?


Det är nog dags att sova nu för jag saknar dig alldeles för mkt.


Jag undrar vad framtiden har i sitt sköte

Jag funderar om framtiden, min utbildning o mitt blivande yrke. Är det här verkligen rätt för mig? Just nu känns det inte som det. Kanske beror det på att jag inte fattar nåt av det jag skriver om på hemtentan. Eller är det helt enkelt inte rätt för mig? Jag brinner inte alls lika starkt för detta som vissa andra i klassen. Är det därför som jag inte har pluggat så mkt den här terminen? Är jag inte tillräckligt motiverad?

Jag kanske borde följa min dröm o bli journalist? Men att bli journalist kräver så mkt mer. Du måste ha det där lilla extra så att du står ut från mängden. O det om nåt yrke måste man vara på hugget för annars tar nån annan det man nyss hade framför näsan. O är jag en sån person? Kan jag kanske bli en sån person? Men vill jag verkligen bli så?

Det här känns inte bra. Den här sommaren måste jag verkligen fundera på vad jag egentligen vill me mig, kärleken, karriären, mitt liv. Kan man verkligen älska nån som är så långt borta? O är jag tillräckligt dedikerad för att fullfölja min utbildning?

Jag tror det är dags att hemtentan får vila för idag. Jag känner inte alls för att göra detta nu. 924 ord har jag lyckats trolla fram. Totalt. Inte bara idag alltså. 


Go natt. 

Ja, nu vet jag!

O jag stör mig på att mitt förra inlägg inte har publicerats. BLÄ.  Jag har iaf lyckats skrapa ihop 733 ord på hemtentan. Jag uppdaterar hur det har gått när dagen är slut. Jag hoppas på att det åtminstone är 500 ord mer.

Nu i morse när jag va ute o gick så va det nån som hade dukat upp frukost ute. Det är nåt jag verkligen längtar efter- frukost ute på gräsmattan. Det är verkligen sommar för mig.

O jag har kommit på vad jag önskar mig i födelsedagspresent: TWISTER! Så grymt roligt! Jag fick testa på det för första gången i lördags hemma hos Maria o tro det eller ej så vann jag två av fem ggr! :D Apropå Maria så ska hon, jag, Malin, Malin o Emelie träffas idag o för sista gången denna terminen äta kinamat. O diskutera hemtentan så klart. Därför äre bäst att jag sätter lite fart nu innan jag ska gå.


Puss på er snyggingar!
<3

Dagens skörd

477 ord. Det är det jag har lyckats åstadkomma denna dag. Känns förjävligt. Jag kommer faila på den här tentan så det heter duga.

Fan.

Om att föda barn o att lyckas förstå varför man använder ordet "bort"

Äre normalt o drömma att man ska föda barn? Tillsammans med två andra kompisar ska då tilläggas. Jag tycker fan inte att det låter normalt. Jag vill ju absolut inte ha barn. Iaf inte nu. Jag fick liksom se hur Emelie o Malin födde barn för att sedan vänta på min tur. Jag tror att jag hann vakna innan jag födde barnet, men jag vet att jag hade värkar (eller nåt som jag tror va det iaf). Heeeelt knasigt vare, that's for sure!

Dags o sätta igång me hemtentaskrivandet då. Sucksucksuck. Wish me luck - I'm gonna need it!  O som dom kära juristerna i mina böcker säger, det bort du ha insett. Vem fan använder ordet "bort"?! Borde heter det väl eller sov jag på mina svenskalektioner?  Jag låter detta vara en öppen fråga - feel free to discuss!


Puss o kram skumbanan!
<3

RSS 2.0