Millencolin are back!


Panic at the Disco

Och så va det dags att skriva lite om konserten med Panic i tisdags. :D Grymt bra konsert. Men vilken konsert skulle inte vara bra efter att suttit/stått/gått i regn och vind i 12 timmar? Dom är ju underhållare. Och födda till det verkar det som. Trummisen hade en riktigt skön stil. I liked him. :D O Brendon är ju sjukt duktig på 
 att sjunga, spela gitarr och piano. Musikalisk  är den killens andranamn. Förbanden var ju inte heller fy skam, Kid Down framför allt! :D Black Gold hette det andra förbandet, ett amerikanskt sådant fick jag reda på. Diggade basisten i det bandet totalt. :D Så jäkla skön var han när han spelade, typ diggade med. Det är svårt att förklara, men han var skön helt enkelt. Efter konserten tog jag och Linn kort tillsammans med Black Gold. :) Köpte två t-shirts, en med Kid Down och Panic. Köpte först en tröja och en väska med Kid Down, men då hade jag inte riktigt råd med en Panic tröja så då lämnade jag tillbaka väskan och förklarade för merch-killen att jag kommer på konserten med Kid Down m fl på söndag i Örebro och att jag då ska köpa en väska. And mark my words, I will. Apropå Black Gold så funderade jag på om dom har inspirerats av en låt av Millencolin som heter just Black Gold. Borde ju ha frågat det. Hmmm. Grymt bra låt  är det iaf by the way. :)

Build God, Then We'll Talk är magisk. En bättre avslutning på en konsert får man leta efter. Panic in my heart. <3



Ps..ssst! Bilder från konserten lägger jag upp så fort jag får tillbaka min dator. (Vilket borde vara snart tycker jag!)

Min dator hatar mig

Ja, det är sant! Anledningen till att jag inte har bloggat på ett tag är inte för att jag är arrogant eller så utan för att min dator har gått sönder. Grafikkortet har lagt av och behövde bytas ut. 3 mars får jag tidigast tillbaka den. Det känns som en evighet. Nu är jag hemma hos mamma och får då tid för lite bloggande och facebookande. :) Har varit på infomöte om jobb idag. Känns kul och jag hoppas verkligen att det bli en intervju åtminstone!

Lägger ut några bilder från besöket på The Studio i Sthlm den 9e februari. Sjukt bra bilder blev det. Och sjukt dyrt var det.

   

Ångest, mardrömmar och sura uppstötningar

Sommarjobb ger mig ångest, mardrömmar och sura uppstötningar. Det är dags att ta tag i sina rädslor och skaffa ett jobb. För det måste jag ha. Om nån kunde tipsa mig om jobb så vore jag evigt tacksam.

Fick tre biobiljetter i brevlådan idag. :) Då blev jag glad. Min bror är väl för gullig. <3

Och jag är bra precis som jag är.

Unbelievable!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Jag fick VG på hemtentan!!! Jäklar va nöjd jag känner mig!  Särskilt eftersom jag känt mig så osäker på denna tenta. Jag fick en kommentar och det va: "kloka ord".  :D   Det kändes mkt bra. Nog för att man kan tycka vad man vill om våran förra lärare, men en bra föreläsare och kunnig i sitt ämne, det var han allt.

Och i morron blir det Sthlm för hela slanten! Mys hos kusin och kusinbarn. <3 Jag ser verkligen fram emot en vit helg. Kan det bli mkt bättre? Skulle inte tro det.


Puss & kram på er mina skumbananer!


Ps. Jag blev grymt sötsugen förut, men jag stod emot den elaka sockertantens viskningar om saltlakrits och åt en kiwi istället. Jag känner mig sjukt stolt.

Ni har aldrig hört ordet generellt, kanske?

Om inte nån kan få tyst på dom alldeles för irriterande frågvisa människorna på föreläsningarna så tror jag att jag skjuter mig själv. Seriöst. Vi pratar inte om undantagsfall på föreläsningarna just av den anledningen att dom är undantag. Men det verkar inte dom fatta. Ni har aldrig hört ordet generellt, kanske? Nähä, men slå upp det i ordboken då och håll tyst!!!


Oj. Min städvecka också. Usch. Jag vill inte. Det är äckligt värre i köket. Jag vill inte ta hand om nån annans skit. Men, men... jag får väl ta mig i kragen helt enkelt. Jag känner mig inte särskilt positiv idag. En bra sak har jag dock gjort idag: har beställt 3 nr av tidningen "I Form" för att komma i form. xD Haha. Hur som helst så får man i alla fall med en pulsklocka också och det va det jag ville ha. :) Nu kan jag hålla reda på min puls hela tiden och hur många kalorier jag gör av med. Härligt! Nu kanske jag äntligen kan bli så där fit som Peter på Friskis. Oh, ljuva tanke.

Ibland tror jag att jag är född blondin

Alltså igår skrev jag ett jättebra inlägg, men (som vanligt känns det som) så försvann det. Grrr. Då blev jag jättearg och var då tvungen att lyssna på arg musik. Det blev inte så mkt bättre av det, men iaf.

Jag har i flera dagar (veckor) undrat varför bloggen inte haft den där textremsan däruppe, eller ja, där man väljer fet stil och sånt, men skitsamma. Nu har jag lyckats klura ut varför det va så! Det kan ju ha varit för att jag inte hade ändrat tillbaka till den vanliga textredigeraren. xD Haha. Alltså seriöst, ibland tror jag att jag är född blondin. Duuuh liksom!

Och nu ser det ut som vanligt i korren. Äckligt. Mina grisiga grannar kan inte göra rent efter sig i köket. I hate it. Och så har "nån" ätit upp min Philadelphia-ost, men nu har jag iaf köpt en ny. :) Jag blir helt galen av att det ska se ut som det gör. Hur orkar man leva så? Inte jag iaf. Jag blev skitarg i lördags när jag upptäckte att min ost var slut. Jag funderar seriöst på att köpa hänglås till kylskåpet och skafferiet. For real. I'm not joking.

Hade tänkt o publicera en liten fin ruta om va jag lyssnar på för musik, men tydligen så fattade jag inte hur jag skulle göra. Ännu ett bevis för blondin i ett tidigare liv. xD Jag gör så här istället. En varsin video av mina favvoartister. :P







RSS 2.0