Sexigheten tagen till en ny nivå

Så här dan före dopparedan så tänker jag inte prata politik. Jag vet precis var min röst nu läggs. Alla debatter i veckan har gjort mig väldigt säker. Eftersom jag varit dödssjuk i några dagar har debatter varit min morot till att kämpa för att bli frisk så att jag kan gå och rösta i morgon, och vips! Nu är jag frisk igen, så gott som i alla fall. Harry Potter och dessa trevliga pojkar gör mig sällskap idag. Vem fan behöver killar när jag kan njuta av A7X och HP liksom? Sexig musik. I just can't get enough.




Jag undrar vad mor skulle säga om jag kom hem med nån av dessa? Inte hennes förstahandsval, det vill jag då lova...

Engagerad? Javisst!

Den här veckan kan i mitt liv kallas för "dags att bli lite engagerad i politik"-veckan. Igår var jag, Emelie och Catarina och lyssnade på Tomas Bodström i universitetsbibliotekets aula och slipad är han verkligen, han kan det där med att prata och göra saker personliga. Efter det var det en debatt med S-studenter och M-studenter, och vilket skämt alltså! S-studenten var ju inkompententare än vanligt och så himla osäker. Okej, jag hade inte gjort det bättre själv förmodligen, men jag hade i alla fall försökt att ha lite snyggare kläder på mig. Och snälla, kan inte de rödgröna sluta fjanta runt med pajasar? Det är klart att M-studenten gjorde ett bättre intryck, hon kunde argumentera, var påläst och duktig. Men i slutändan kommer det till att hon faktiskt står för en politik som jag absolut inte, aldrig någonsin kan stödja. Är man socionom och röstar på M då undrar jag var man har sitt hjärta egentligen. En politik som slår på dem som ligger hjälper inte oss i vårt arbete direkt. Och Moderaterna kommer aldrig i helvete att bli ett arbetarparti, så sluta låtsas som att ni är det! Kom på en annan slogan! Gör om, gör rätt!

Usch, jag blir så arg när jag tänker på att Alliansen förmodligen kommer vinna igen. Detta eftersom människor tänker på sig själva, egoister. Ge er ut i världen och se hur folk har det för fan! En tripp till Sydamerika kanske skulle göra alla gott?

Jag tycker faktiskt att det är ens skyldighet att hjälpa dem som har det svårare, jag tycker att man bör bry sig om andra människor och 500 kr mer i plånboken gör mig inte lyckligare.
Jag är student, bara så ni vet.

Kolla vilka just du sympatiserar med här!

Valet är viktigt!

RSS 2.0