Kåren is the place you should be at tonight

Det känns som att det blir en hemmakväll ikväll. Kåren borde vara plejset man skulle va på, men har egentligen inte så stor lust me det. Dessutom äre ingen som vill gå me mig. Buhu. Stackars mig. (INTE.) Kan ju vara skönt me en helg som inte inkluderar en massa supande. Film o popcorn hade ju inte varit fel. :) Fast jag har inge popcorn. Orka gå till ICA en gång till liksom. Nope. Då fåre va. Jag har ju julmust trots allt. :)  O min Liedman-bok. Jippi!
Jag har nu tagit fram mina julgrejer så det har blivt lite julstämning här inne! :) Mina julgrejer består av: 1 adventsljusstake, 1 "jultablett" o 1 ljusstake i form av en stjärna. Weeeey! xD Städat har jag oxå gjort idag, o lagt på en matta i mitt rum. Tvättat, lagat mat, varit på promenad o handlat. Men inte pluggat.  Jag är verkligen dålig på o tag i det. Ska ju trots allt ha läst ut en bok till på måndag så jag lär sätta fart. Usch va trött jag känner mig. Soooova. Läsa Harry Potter kanske jag borde satsa på? :D Jaaa!
Usch känner bara att jag skriver en massa blaj nu. Det är bättre o sluta då.

Bye bye äppelpaj!

And today is not my day

Just nu så känns det så. Ensam är dagens ord. Jag känner mig skitensam fast jag har en massa folk omkring mig hela tiden. Det är så jäkla jobbigt. Kan inte nån komma o hälsa på mig? Äh, jag tror inte att det hjälper så mkt. Det är hos mig själva känslan ligger. Fick svar idag på MySpace iaf. :) Made me quite happy actually. O att jag va o tränade så klart. :) Men sen så bara POFF! så va det ingen bra känsla. Det verkar som att det är många som åker hem i helgen. Inte jag. Har inte råd me det varje helg ju.

O kan det inte vara min tur snart? Eller rättare sagt, kan det inte vara min tur nu ? Jag vill verkligen det.  Please.  Just give me a chance and I won't screw it up this time.

Go natt. Det är alldeles för sent för min del.

I Sverige dricker vi 10 liter alkohol/person o år - juridikstuderande orsaken?

Hade tänkt att jag skulle dra på gymmet, men som ni ser så sitter jag än en gång här. Ska släpa mig iväg på ett pass på Friskis 18.30 iaf. *duktig* Får ta mig till gymmet i morron eller nåt. Känner att jag behöver gå dit, men inte idag. Jag orkar inte. Skulle ha tvättat oxå, men det blev inget me det idag. Jag trodde vi slutade 15, men det gjorde vi tydligen inte alls. 16 stod det på schemat. Well well, det är bara o ta't i morron istället. O plugga lär jag göra i morron oxå. Har inte läst ordentligt på hur länge som helst. Inte bra gjort.
Läste på nån hemsida, tror bestämt att det va regeringens, om att vi i Sverige dricker 10 liter alkohol/år o person. O dom som drack mest var i åldern 20-25 år. Det mesta måste ju alla juridikstuderande stå för. xD Hahaha. Studiegruppen satt o klurade på hur mkt man drack varje vecka typ o det visade sig att det inte behövde bli mer än 40 dagar/år för att uppnå den konsumtionen om man drack 5 starköl varje gång (tror jag iaf, jag är inte världsbäst på matte hahaha). Annars har dagen gått i repressionens tecken eftersom vi hade seminarium om det i eftermiddag. Det va rätt intressant då vår lärare berättar en massa "roligt" om psykopatiska socionomstudenter i Umeå o så konstaterade vi att man nog behövde ha intervjuer då man tar in folk på s k  "människovårdande" program som t ex socionom, psykolog osv. Det handlar ju liksom till stor del på vilken person man är när man har ett yrke då man själv är "arbetsverktyget".
Vilken tur att Malin pushade på mig förut. Annars har jag en känsla av att jag skulle sitta hemma istället för o åka till Friskis.

O mamma ska baka lussebullar i helgen. ^^ Jag vill oxå va me! Men det känns ändå lite onödigt o åka hem bara för det. Jag kanske kan övertala mamma om att göra det nästa helg....? :) Vore gött isf. Hehe. Lussebullar is tha shit liksom!
<3

Hårspray & godis

Va på bio ikväll me Malin, Malin o Maria. Vi såg Hairspray.  :) Den va skitbra tyckte jag! Man fick en sån där "må bra"-känsla när man gick därifrån, eller gick o gick, vi dansade mest hela tiden. xD Hahaha. En av pojkarna i filmen, Link, jag säger bara mmmmmm! Han skulle man inte säga nej till direkt. Hahaha.
O jag lovade mig ju att jag inte skulle käka någe godis på vardagar, men va gör jag då!? Jo, köper en feting-godispåse o proppar i mig i stort sett allt. >.<  I feel quite sick. O inte nog me det, popcorn på det. Gaaah! Att jag aldirg lär mig o äta lagom. Men det ordet kan nog jag aldrig nånsin stava till tror jag.
O jag loggar in o jag loggar ut från MySpace. Men inget nytt meddelande. Ja ja, va är en bal på slottet? Jag får väl ta tag i det själv helt enkelt! (Till skillnad från va jag brukar göra...hrm.)

Har nu äntligen bestämt mig för vart jag ska fira jul, o det blir hos pappa i år. Har ju varit hos mamma dom senaste två åren så det är dags för lite ombyte. Pappa ska åka upp till Östersund så det blir jul där, o förhoppningsvis lite snö oxå! Jag vill åka skidor! Jag längtar verkligen efter det.  O nu så är all snö borta här i Örebro. :( Då blev jag lite lessen faktiskt.

Näe, det kanske är dags o förbereda lite inför grupparbetet i morron, läsa igenom Regeringens riktlinger för alkohol- och narkotikapolitiken...? Orkar inte, men måste. Hellre Harry Potter & Dödsrelikerna om jag får välja.

Natti natti.

Att kunna bestämma sig för vilken tröja man vill ha eller vilket liv man vill leva

Varför ska det va så himla svårt att bestämma sig för saker o ting? Jag är en sån där velig jäkel som aldrig kan bestämma sig, vare sig det gäller vilken tröja eller va jag ska äta för nåt, till om jag ska ringa nån eller tycka om nån. Det kan man ju iofs aldrig bestämma sig för, men ändå. Ibland önskar jag att jag vore mer en sån som drev på saker o ting o tog tag i saker på direkten. Det skulle vara så skönt o bara bestämma sig för en sak o sen köra på det, oavsett om det är bra eller inte. Då får man liksom ta smällen om det går skit, men även glädja sig om det går bra. Gaaaah! Jag undrar va tusan jag klagar för egentligen, det är ju "bara" o ta tag i saken o förändra sig! >.< Det är ju trots allt mitt liv o ingen annans. Ibland kan det va svårt att förstå det, eller rättare sagt, ibland kan det vara svårt att våga leva. Jag har svårt att våga leva till fullo.
Hjälp.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0