Status update: buuuuuusy!

Det är nu man märker att det är sommar: bloggen stannar upp. Medan jag har varit borta så har t o m blogg.se ändrat layout. Ojojoj. Men det är väl så det ska vara, det är ju fasen 29 grader varmt här i Borlänge. Japp, nu är jag tillbaka i Borlänge efter en underbar vecka hos Maija och Kalle i Oxelösund. TACK för allt kära ni!  Jag är bara hemma och vänder i dörren för i morgon drar jag till Tandådalen en vecka med jobbet, ska bli grymt kul! Är ensam hemma och det är riktigt riktigt skönt faktiskt. Jag behöver det. Just nu känner jag mig mest sugen på Ben & Jerrys-glassen som ligger och väntar på mig i frysen, och lite Sex and the City. Me like.

Lite musik till folket också, idag blir det kära In Flames eftersom jag såg sångaren på tågstationen i Borlänge idag när jag kom. :D  Det gjorde min dag kan man säga! Detta är från P&L förra året, vilka minnen! Bästa konserten ever!



A hard work work

Okej, det är dålig uppdatering på bloggen just nu, men jag har verkligen haft fullt upp den senaste veckan - jobb jobb jobb och mera jobb, träna, träffa mina vänner i Krillehöla, fira midsommar i Bjurs, lyckas fastna i diket när jag skulle köra hem från Bjurs. Hahaha, jag fattar inte hur jag lyckas jämt. Jag tror att jag måste lämna in min hjärna på service eller liknande.

Dödstrött är vad jag är nu, buenas noches mis amigos y amigas!

Hasta la vista!

Die Mannequin

Har precis upptäckt dessa! Freaking good if I may say so. :) 





För övrigt klådde två brasilianare mig i spanskakunskaper. Surprise? Nja, inte så värst faktiskt. Men det hade varit lite roligt om jag hade kunnat mer. Höhö. Håller med andra ord på att öva spanska ord för fullt, heja heja!

Ja jävlar i min lilla låda!

Och man får lite perspektiv på tillvaron när någon man pratar med säger att han ska åka till Rio de Janeiro efter skolan. Han frågade vad jag skulle göra, mitt svar: "i'm gonna study som spanish and go to the gym i think."  Haha. Så jävla lame. 


Saknar er så fruktansvärt mycket alla vänner! Jag önskar att jag kunde packa ner er alla i en liten låda och ha med er hela tiden. Det vore guld värt. Kanske något som jag borde ha önskat mig i present...? 

Lots of looooooove.

/G

Highway Donkey

Fan jag är så trött på att alltid bli behandlad som ett barn. Alla verkar tro att jag är Gabriella, 8 år. Men redan då hade jag lärt mig hur man skulle uppföra sig och inte i det här huset. Det är ju inte så att jag är här nu för att jag vill, jag måste. 

Idag var jag på vikariemöte, och vilket möte sen. Alla stela svenskar satt där och tuggade på sin smörgåstårta och drack sin ICAs päroncider. Haha. Jag visste inte var jag skulle ta vägen, jag ville helst springa och gömma mig under bordet. Jag vet inte vad jag ska säga om mina arbetskamrater, vi  har knappt ens sagt "hej". En kille med tatueringar och en annan medelålders man som snart ska barn. Jag är då absolut yngst på hela stället. Känns som att någon i min egen ålder hade varit lite trevligt. Men, men, det är väl bara att göra det bästa av situationen och jag ska försöka lägga min förförståelse åt sidan (Oj oj oj sicka fancy ord jag använder mig av nu ^^). Det är ju bara 8 veckor kvar utan mina kära vänner...



I am 22, going on 23

I have a very important decision to make, what to engrave on my Ipod? I know, I had an idea before, but I don't know whether to take that one or not. It's a very important decision indeed... HELP!

Today my oh so sweet work started. Bye bye summer vacation!

And yeah, this is my last hours as a 22 year old girl. Tomorrow I'm a 23 year old woman. Or something like it.

Take care ya'll.
Beijo

Hemtentaångest serverad - smaklig måltid!

Mina hjärnceller har typ ruttnat bort och blivit till en fis i yttre rymden alternativt tagit semester och åkt till Grönland. Your choice, my loss!

Med andra ord: sjukt oproduktiv idag. Jag som trodde att sista dagen innan inlämning av tentan skulle ge mig en spark i arslet, men inte då. Lugn på ytan, men kaos inuti.

Vi fick i alla fall godkänt på städningen av korridoren, t o m ett "Superfint! Jättebra jobbat!"  Är vi inte bra så säg?! Hoppas på detsamma när tentan återfås...men för att det ska hända lär jag ju ta tag i den och inte sitta här.


See ya later doooods!



Sjukt nöjd att jag fick hänga lite med John Lennon i Liverpool också. Det var ett kärt återseende minsann. :)

music is my boyfriend

Jag har hittat den bästa presenten...till mig själv!  : D Jag ska köpa den också, när jag väl får tillbaka på skatten om några veckor. Tjoho, here it is:



Ingraverat på baksidan: music is my boyfriend  - EPIC!

I Stole Your Love

Jag måste klaga lite. Det går inte bra för mig. Inte någonstans. Hemtentan minskar mer än den ökar. Detta är inte alls bra. Usch, den här dagen suger ju. För övrigt har jag åldersnoja, om en vecka fyller jag 23. Rädda mig någon! Nu!
Och nu något för att pigga upp mig och min själ.
Reminds me of you. <3


RSS 2.0