Ain't quite no one like him.

OMG. I just died and went to Oliver Sykes heaven.

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.


Behövde bara skrika lite. Och nu behöver jag nog dö en smula. Hur snygg får man bli på en skala? Den mannen alltså...

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH.

Så där. Klar.
God natt.

PS. Jag vet att jag är lite besatt av honom, så låt mig va, okej!?
:)

Ibland är det svårt att låta bli

Efter en lång utlandsvistelse var det nu dags för mig att ta tjuren vid hornen och ställa mig på vågen. Jag förstod att jag hade gått upp i vikt, men när vågen visade siffran 7 först trodde jag att jag skulle svimma. Jag har bara lust att gå till en plastikkirurg och suga bort allt fett. Hjälp! Men det är inte så konstigt att jag har gått upp i vikt, tre utlandsvistelser på mindre än två år är mer än vad min stackars (snart) 25-åriga kropp kan ta; mojitos, acai, McDonald's (jag skäms verkligen för denna), redbull vodka, glass, caipirinha, tårta, en massa pasta och givetvis att umgås med folk som kan äta vad som helst och inte gå upp ett gram i vikt.  Jag skyller inte på dem, det är jag som väljer att stoppa maten i munnen, men det är enklare om andra inte äter sånt som är så väldans gott... Med denna lilla inledningen har jag tänkt att berätta att mitt nya liv nu har börjat (ja jag vet, det brukar ju hålla i sisådär två timmar)...jag har börjat äta enligt LCHF (LowCarbHighFat). Nu vet jag att det är många som kommer skrika rakt ut och säga att det är fel och man blir sjuk av den dieten och man behöver ha alla delar i kostcirkeln osv osv osv. Då råder jag er att ta en titt på denna blogg. Mycket bra! Jag ska testa det här ett tag i alla fall så får vi se vad som händer med min vikt och min hälsa. För nåt drastiskt måste hända nu!

Nog tjatat om det, nu ett musiktips (nej, jag kan inte låta bli faktiskt!) eller kanske rent av två? Två helt olika sidor av mig iaf :)





Detta kommer nog blir årets sommarplåga, and I like! Vi har redan lyssnat på den i Spanien sen i februari. Passa på att lär er lite spanska när ni kollar på videon! Och portugisiska!


RSS 2.0