Klagomuren

En gnagade känsla i magen. Jag är irriterad utan anledning o känner mig allmänt otrevlig. Alla människor bör hålla sig borta från mig inom dom närmsta timmarna, för er egen skull o ingen annans. I morron är jag tillbaka me mitt gamla vanliga glad jag. Förhoppningsvis.

Jävla plugga oxå.
Jävla hud som bara blir röd o inte brun.
Jävla dator som inte vill som jag.
Jävla du som inte vill prata me mig.
Jävla jag som håller på o klagar när ungefär halva världen svälter.

Sluta.

Birdie nam nam!

Det här kan fanimej inte vara sant! Inte nog me att jag o Pernilla tog oss till Sthlm på spelning i onsdags så har, tro det eller ej, Pernillas syster Kajsa vunnit birdien som Erik målat! WOHO!!! Antingen är det tur eller så äre tamejtusan ödet! För sån tur kan man väl inte ha, eller...? Jag är så sjukt glad för hennes skull!!! Nu hamnade den ändå inom "familjen". Hahaha. Ja, Millencolinfamiljen alltså!




Snart bor den lyckliga birdien hos Kajsa!

Måndagar = nya möjligheter? Hell no!

Den människan som sa till mig att måndagar är bra för då är det "en ny vecka med nya möjligheter" borde skjutas. Den här dan har bara gått fel. Först ringde jag för att säga upp min hemtelefon, men com hem bara kopplade bort mig hela tiden. >.< Det sög ju. Sen tänkte jag; "Näe nu går jag en liten promenad för o rensa skallen innan lunch" o då när jag kommer tillbaka så har nån haft igen dörren som jag hade lagt en sko emellan. Alltså, let me explain. Dörren till min korridor har ett automatiskt lås (som inte alltid fungerar, men det är en annan historia). Iaf så brukar jag ibland inte ta me mig nycklar ut utan lägga dom inne i korridoren eftersom det är "såååå jobbigt att ha me sig dom". Så gjorde jag även denna gången. Grejen var bara att när jag kom tillbaka va dörrjäveln stängd o låst. Jag tänkte då den smarta idén att ringa på hos mina fem grannar. Nån av dom måste ju liksom va hemma. Men icke då. Så där stod jag. Utelåst från min egen korridor. Jag fick då ytterligare en briljant idé bestående av att jag med hjälp av först min arm (som för övrigt fastnade i brevlådan), ett reklamblad o sen en pinne försöka peta till mig mina nycklar. Det enda jag lyckades me va att ha ner nycklarna på golvet istället. Så jävla intelligent. Sen gick jag till ÖBO:s kontor för o kolla om det va öppet, men icke då. Jag försökte även få upp mitt vädringsfönster för att på så sätt kunna öppna mitt stora fönster o hoppa in. Även fast jag bor på bottenvåningen va jag för kort för att nå upp till fönstret. Det va lite pinsamt. Till slut så gick jag iaf till min toksjuka vän Narin. Jag fick låna hennes telefon o fick genom en kompis tag i min grannes nummer (eftersom jag själv inte hade me mig mobilen. Ytterligare en mkt intelligent grej.) Cyklandes kom min kära granne Daniel o låste upp till mig även fast han egentligen va i skolan o började om fem minuter. Det kan man kalla en räddare i nöden! Tack Daniel! Du är bäst!  Det värsta va ändå när jag kom in i korridoren o vem får jag inte se i köket om inte vår alldeles egen utbytesstudent från Kina. Crap. Han har suttit där inne o ugglat på sitt rum medan jag har stått där ute i entrén i ren desperation o ringt på alla dörrar x antal ggr. Jävla kines.


Nu när jag har fått ur mig allt detta kan väl alla som säger att måndagar är den bästa dan på veckan vara så vänliga o knipa igen sin lilla mun? Snälla.


Random I am

And I got it!

Specialdesignad WESC t-shirt av Erik!  Snyggast eeeever!
:D



When Gabi met Millencolin part 2

NÖRDVARNING UTFÄRDAD!

Japp då vare dags o för andra gången detta året träffa mina älsklingar i Millen. Jag kan fortfarande inte fatta att jag har träffat dom igen. Helt sjukt äre ju egentligen. Men det är sant!
Jag drog me mig Pernilla till Sthlm o Radiohuset. Vi kom dit vid ungefär kvart i nio (nio va det insläpp). Vi bestämde oss för att va lite turistiga o ta kort på Radiohuset o Pernilla tog oxå kort på Sveriges Television. Hahaha. När vi hade suttit där en stund o väntat blev v insläppta, men då vare redan kö till själva studion. Vi fick bra platser - andra raden till vänster. =D Fick många bra bilder på Mathias tack vare detta. =)  Jag blev helt pirrig i magen när jag såg dom komma ut på scenen. Jag torterade väl Pernilla me mitt babbel I guess. Men jag har varnat er! Jag blir helt knasig när jag får se Millengrabbarna. Haha. Programmet va jätteroligt, speciellt när vi fick höra en gammal intervju me dom o sen deras egna kommentarer till denna. Jag höll på o garva ihjäl mig. xD

Nördvarning är redan utfärdad  så skyll er själva som fortsätter att läsa detta!

Efter att programmet var klart så kastade jag o Pernilla oss fram för o få deras autografer. Efter en stund hade vi samlat på oss allas autografer o även tagit en del kort tillsammans me dom. =) Det måste ha varit bäst ever! Larzon va den första som signade benet o han bara "Grymt! Haru skickat in en bild av den här?"  Mathias hade precis signat en killes Converse när jag slängde fram benet o han bara "På skon? Näe där så klart, fan va snygg!" =D
O Nikola funderade på hur han skulle signera mitt ben så då tog jag initiativet o frågade om jag skulle lägga upp benet på hans knä, men jag väntade inte på hans svar utan körde på ändå. xD Woho! Jag har haft mitt ben på hans knä!
O det bästa av allt va när jag tog kort me Nikola. Jag skulle kolla på hur bilden blev o då visade jag honom oxå o han bara "Ja, men jag ser ju riktigt smärt ut på den här bilden", varpå jag säger "Ja, du är ju jäkligt snygg asså" eller nåt sånt o då tittade han på mig lite flurigt. Jag vet inte nåt bättre ord för denna blick jag fick (ett uttryck som för övrigt min ena svägerska ofta använder). O näst bäst (eller detta kanske va det bästa?) va när Erik o jag pratade om tatueringen. Jag sa att jag skickat in den, o va han hade sagt till mig i Örebro, om att han skulle lägga upp den me autograferna runt. Det har han ju inte gjort. =/ Iaf så sa han "Men det är du från Örebro, eller hur?" WOHO! Han kom ihåg mig! =D =D =D  BÄST BÄST BÄST!

Dom är verkligen världens gulligaste som stannade kvar o gav alla som ville autografer, kort o kramar.
<3 Ni är bäst grabbar! <3

Nu ska jag sluta babbla utan bjuda på lite bilder från själva händelsen. =) Enjoy!


                      




                


             



               



                                                                   


Time to go meet Fazil's friend(s)

Nu vare alltså dags o dra iväg till Sthlm på en liten snabbvisit o träffa Millencolin-brosen!
Oh gooooooooooosh I'm soo excited! It's totally gonna rock!  \o/  (I feel like a little school girl here xD).


O grupp 5 är återigen färdig me sitt arbete först av alla (vågar jag mig nog på o säga). Vi är bäst helt enkelt. Ibland kan man ju bara dö av skratt alltså. Idag fick jag p g a för lite sömn o idogt städande av korridoren, ett psykbryt. Eller skrattbryt kanske det heter...? I vilket fall som helst så skrattade jag högt o ljudligt. Grupp 5 kan det där me att underhålla iaf.

O jag är inte söt när jag inte har blåst o plattat håret. Även fast min grupp tycker det. Jag fattar inte varför...
It's called a "risbuske".
Intresseklubben antecknar.

Pirr i magen! Återkommer i morron me en noggran rapport om kvällens händelser! :D




Favorit i repris ikväll? :D


Pinch me!

Hej Gabriella!
Du och en kompis är välkommen till P3 Live Session  nu på onsdag den 21
maj med Millencolin i Radiohuset på Östermalm i Stockholm. Insläpp från
kl. 21.00, direktsändning 21.30-23.00.
Om ni vill och har möjlighet att gå så svara på detta mail med namn och
telefonnummer senast imorgon tisdag
mvh Liv


Det är inte varje dag man möts av den där synen i inkorgen. I think I actually might be the happiest person alive on this planet right now. Typ iaf.

I LOVE YOU! <3



image70

Vet ni vad "hila zako hasara kwangu" betyder nu grabbar? :D

O ursäkta mig

...men snö i maj? Skäms på dig! 


GO HOME!

Do you remember Fazil's friend?

Jahapp. Det va den kvällen. Kände mig grymt sugen på o ha kul ikväll. Men så blev det inte. Naturligtvis va jag tvungen att må illa. Kom inte längre än så här. Varför blir det alltid så på festerna i min korridor?

image69


Usch. Jag ser ju skräckslagen ut. Skräcködla. Usch igen.


Intressant vandring i Örebro idag iaf o go mat på slottet. Fast jag rekommenderar inte att vara utan vantar i ett regnigt o 8 grader varmt Örebro när man ska gå omkring i ca två timmar. Fy fan. Men nu kan jag allt om stan! (Eller nåt liknande.) Hade jag haft ett badkar nu hade jag definitivt krupit (?) ner i det right away! Jag får nöja mig med te o "Sex and the city" under täcket o sen sova.

Go natt.


Om att ta vara på sin s k begåvning o att bli en certifierad faster

Narin tipsade mig om en viss Draco Malfoy (Tom Felton heter han egentligen) som kan sjunga. Kolla in detta! :D Killen är ju begåvad.  På riktigt! O det händer inte alltför ofta, tro mig.





Apropå talanger så tänkte jag ta upp mitt fiolspelande i sommar. O börja lära mig spela gitarr. Ja, jag vet att jag har sagt detta förut för sisådär två månader sen, men va fasen, det har ju varit så mkt i skolan (eeeh, not. xD). Jag är ett riktigt musikaliskt geni! Eller ja, jag kan ju tro det iaf. Men att lära sig spela fiol på gehör från åtta års ålder är väl inte helt fy skam? Suzuki-metoden is the shit liksom! 

O jag har kommit på att Sex and the City är en väldigt bra serie. Ungefär ett decennium efter alla andra i världen. Men bättre sent än aldrig heter det väl? O jag kör stenhårt på det uttrycket! Det är nog mitt motto i livet. det funkar på allt. Nästan.


Sist men inte minst: GRATTIS min älskade brorson Isak på 1årsdagen! <3



 O jag måste vara den sämsta fastern i världshistorien som inte ringt o sjungit o grattat honom. Crap. Jag suger på att vara faster.

Nytt inlägg - kors i taket!

Jag har under många turer fram och tillbaka försökt att fixa min blogg så att den kan bli lite snygg och originell nån gång. Jag har misslyckats ännu en gång då jag inte fattar allt me html-koder o kodmoduler o shit. Jag får nog bara erkänna för mig själv att min karriär som bloggdesigner är över (som om den ens har existerat xD).

Utdrag ur min o Narins konversation på MSN:

'cause i don't think contrast is a sin säger:

vart hittar man såna där nya moduler nånstans då?


narin; säger:

ska kolla


narin; säger:

Design > Kodmoduler


'cause i don't think contrast is a sin säger:

jo det vet jag


'cause i don't think contrast is a sin säger:

men jag menade för o få en ny o cool image.


'cause i don't think contrast is a sin säger:

haha


narin; säger:

jaha. haha. ingen aning


'cause i don't think contrast is a sin säger:
men hur har du gjort?


narin; säger:
jag har gjort min egen


narin; säger:

med HTML koder och CSS koder


'cause i don't think contrast is a sin säger:
xD xD xD



Jag överlåter härmed all min bloggdesign till Narin.
May the force be with you.



AB Böna och Be

Usch va jag har varit dålig på att blogga på sistone. Har inte känt mig "fit for fight" so to speak. O jag lyckas alltid göra bort mig. xD Eller, inte göra bort mig, men det händer alltid mig nåt. Först så blev mina benhinnor kaputt o i brist på träning åt jag. Då återkom dom där kilona som jag så förbannat har försökt o bli av med. Sen när jag väl känner mig okej igen, ja då blir jag sjuk. Jag som inte varit sjuk på ett halvår. Suck. Nu är det tack gode Gud över o jag kan börja träna igen! (Det blev 2,5an idag! :D Duktigt, jag vet!) Tredje gången gillt i lördags. Jag låg ute o solade i det underbara sommarvädret. Men jag tänkte inte på att min kropp är en av dom blekaste i hela Sverige o att det är mkt smart att använda solkräm då (det är det ändå, men iaf). Jag låg på en filt o - tro det eller ej - pluggade! När jag kom in vid 17 ungefär så upptäckte jag att mina vader va kinda red. Inte bra, inte bra. Att sedan se sin rygg me en snygg "soon to be -bonnbränna" va inte kul. Det är synd om mig för det gjorde jätteont. Buhu. Men jag tröstar mig me att jag ev. kommer att få nån sorts färg på mina stackars små vita pinnar, även kallade ben.

O jag vet att mitt projekt med att gå ner i vikt kommer att gå i stöpet. Min disciplin gällande att inte äta fett, socker o vara allmänt moffig på vardagarna har totalt försvunnit. I morron ska jag o Malin käka chips o dipp. O jag längtar efter det. På riktigt. Ingen ångest, jag längtar! Men först en morgonprommis me Jossan (för det väger väl upp all chips jag kommer äta på kvällen? Jag behöver ju inte äta nån middag.) xD Haha min ångest kommer visst över mig nu iaf.

Beställa Peace & Love - biljetter i morron blire! JAAAA! Synd bara att jag jobbar två av dagarna då festivalen är. =/ Men det löser sig. O apropå musik så äre exakt en månad sen min bästa kväll ever. Därför bjussar jag på ett youtube-klipp från konserten.

Ja, jag älskar att tortera er med Millencolin o nån gång kommer jag få er att följa med mig på en konsert med dom. That's a promise.





Livet är lite rättvist ibland i alla fall

Guess what I just found?! En bild från nya Harry Potter-filmen! WOHO! :D Jag vill att den ska komma ut nu nu nu!

image67
http://www.rowlingfanclub.se/

Yeah, I'm a real nerd. That's for sure.

O jag är FRISK! :D Applause for me! Nu blire till o sola järnet i helgen för jag ska inte vara nån liten vit albino längre. Jag ska bli Örebros pepprigaste pepparkaka. xD Eller nåt (not).

This is not fair

Gabriella is feeling like shit so shut up.

O jag vet att jag är skitdålig på att blogga just nu, men detta är verkligen inte dagen för att börja med det igen. Sängen nästa!


               

Det är tur att man kan tänka på kompisar som dessa när man känner sig äckligast i världen.


RSS 2.0