Free Fall

Som om det inte kunde bli sämre. Det blir ingen In Flames-konsert i november. UTSÅLT smackade mig i fejset precis.
Crap. Med riktigt jävla stora bokstäver.
Nu blev jag verkligen ledsen i ögat.
Buhu.

Dags att gå och lägga sig med andra ord.
Go natt.

Jag har gjort det!

Jag tog en knäckemacka med Bregott och kaviar - oh Jesus it was good!
Jag ångrar mig inte en sekund.


Jag vill aldrig mera äta soppa

Nej, nu får det vara slut på dieten. Jag mår inte alls bra. I morgon ska jag börja äta frukost. Fil med flingor. Jag längtar redan! Och dra ner på allt som är onyttigt; inget godis, glass osv på vardagar och högst en gång i veckan. Göra av med mer än jag stoppar i mig. Det är ju inte svårare än så. Ja! Det här känns bra! Mitt nya liv har börjat! Utan soppor gjort av konstigt pulver.

Adios äckliga hallonshake - hej fil och flingor!

Gimme food gimme gimme gimme food

Förslag på hur två timmar kan fördrivas:

- långpromenad med partner och/eller vänner
- städa
- tvätta
- fika med ovanstående(om man fick äta vill säga...)
- en shoppingrunda med ovanstående
- i bilen på väg till ovanstående
- konsert med ovanstående
- träna på Friskis

Eller så kan man göra som jag - gå till bibblan och skriva på en ruskigt tråkig och högst ointressant hemtenta. Fast första timmen går åt till att skicka sms (fast man inte får), äta morots- och gurkstavar som en besatt (som man heller inte får göra i den tysta läsesalen), försöka hitta den perfekta pluggställningen och sist men inte minst, lyckas förstå vad i helvete det är man läser och sedan skriva något vettigt av det hela. Jag lyckades bra med det mesta förutom det sista.

Jag känner mig sjukt miserabel och sjukt trött på den här dieten nu. Wtf! Jag har stora ångesttåg som kommer. Jag vill så hemskt gärna äta nu. Bara att få tugga på en hårdbrödmacka vore himmelriket. Fast just nu mår jag lite halvilla p g a den oidentifierbara massan som ska föreställa thaisoppa. Men fatta! Jag har gjort detta i en vecka nu vilket betyder att det bara är en vecka kvar! WOHO! 

Jag längtar. Med stora bokstäver.

Fetish of the fetishes

Jag hade verkligen tänkt att ge min blogg en välbehövlig ansiktslyftning den här helgen. Men icke då. Jag känner mig totalt orkeslös. Har inte gjort mycket idag. Sovit hos Maria. Så här går det när tre dietande 22åringar en fredagkväll ligger och pratar...

"Jag måste gå på toa, ,men jag orkar inte. Skit. Det är så jobbigt att du har en våningssäng och att du har en matta i trappen ner. Man bara 'Hej mattan!' ". Varav de andra två börjar asgarva. I don't get it. I know I'm funny, but not that funny.

Sen blir det hetsning:
"Jag tänkte på en sak när jag var på toa - vi måste göra en brunch! Fatta vad mysigt det hade varit nu!"
"Eller  vår egen salladsbuffé!"
"Ja! Med gravad lax!"
"Och avokado!"
"Och fetaost så klart!"

Maria: "Jag funderar på en sak. Gravad lax innehåller inte mer än 100 kcal. Jag ska byta ut nåt av dietmaten mot det. Och knäckebröd. Det är ju bara 30 kcal i det har jag läst."

Fetish för gravad lax? Oh yeees. Fetish för mat? Hellz yes! And we're god damn proud of it!

Och jag vann bowlingen igår. Höhöhö. Ikväll ska vi på teater. Tänk vad mkt man kan göra när man dietar och inte dricker. Kulturella människor is the word.


That's the only time I feel alright

Det går bara lättare och lättare med dieten. Nu känns det helt okej. Det är klart att jag längtar efter att få äta riktig mat, men man vet ju att detta är under en begränsad tid. Och precis som min kära vän Maria sa: "Det är ju faktiskt bara 2 av 52 veckor" - så sant som det var sagt! MEN det jag är lite besviken på är att jag inte har gått ner särskilt mycket i vikt. Jag vet inte om det är det att min mage inte riktigt tål detta, men jag har liksom stannat. Surt sa räven. Låter det som att jag kommer ge upp? Ha! Då tror ni helt fel! Har jag väl bestämt mig för nåt så gör jag det till 100%! Inget kan stoppa mig nu! 

Den här låten passar mycket bra till kvällens aktivitet som är (kan ni aaaaldrig gissa!)...och som kommer utspelas på just... THE STRIKE i Örebro. Hehe. Nerd? I is it.





 


Och aldrig har det varit så skönt att för en gångs skull kunna säga: "Jag är inte hungrig"

Klantarsle är det enda ordet för mig idag. 500 spänn. Femhundra jävla spänn har jag tappat  på vägen till Grankotten. Grattis till dig som hittade den! Hoppas du får roligt för den! (IRONI.) Narins tv blev lite dyrare än vad jag hade tänkt. Crapcrapcrap. Nu har vi i alla fall en tv i korren! WOHO! Den ger en gemenskap. Inte för att vi inte har haft gemenskap innan, men nu har jag, Daniel och Jerry sett på tv tillsammans i ungefär 2,5 timme. Så länge har inte vi umgåtts på....hmm...typ aldrig. Jo, på festen för två veckor sen. Apropå fest så är jag sjukt sugen på det, men det går ju inte riktigt att göra det eftersom jag går på den ääääälskade dieten. >.< Folk ska på fest i morgon, och ja, jag är inbjuden, men vafan! Kul att sitta och knapra på en morot och dricka vatten (alternativt te - tjoho!). Nej tack, jag sitter nog hellre inne hos mig och glor för att inte bli frestad (fast detta lär nog ändra sig ungefär 15 ggr till i morgon). Jag är velig, to say the least. 

Dag nummer fyra av dietande har gått bra. Börjar känna mig van vid att äta soppa och bars sisådär 28 ggr om dagen (nej, nu överdrev jag lite, men det har känts så). För första gången på fyra dagar har jag känt mig mätt! MÄTT. Fattar ni?! Det är totalt jävla underbart! I'm in heaven!


Puss o kram skumbanan!
<3

Secret crush no 2

Jag tänkte faktiskt inte räkna upp vad jag har ätit idag. Det blir kinda enformigt so to speak.

Dagens + : TRÄNA! Tobias pass - ja ja ja!
Dagens - : Det är inte så jäkla gott med den där banan/hallon-shaken längre... och det värsta är att jag har 5 påsar kvar. God help me...

Och Filip & Fredrik kommer få sååå mkt stryk av gladiatortjejen. Men jag älskar er ändå.




Mina tecknartalanger är inte de bästa, jag vet. >.<

Åh Gustaf!

Och det där kändes väldigt pretto. Vilket jag absolut inte känner mig som. Därför ska jag avslöja... min hemliga förälskelse!

Gustaf, Gustaf, Gustaf - du är bäst! <3





Go natt!

Diet dag 2

Rapport från dag 2 av dieten. Det har gått bättre än jag förväntat mig och så här kan dagen sammanfattas:

Frukost: Chokladshake 110 kcal
Fm: -
Lunch: Potatis- och purjolökssoppa 109 kcal
Em: 1/2 morot, en bit gurka ~ 30 kcal (?)
Middag: Bar med smak av choklad/arrack (MUMS!) 200 kcal
Kväll: 1/2 morot, en bit gurka ~ 30 kcal (?)

Summa: 479 kcal

Dagens motion: Promenad 45 min + promenad 60 min = 559, 2 kcal


 "Jag kan äta soppa, jag är inte rädd..."


I'm on fire!

(Not really but anyways.) How to ork (orch = internskämt)? I don't know. Känner mig helt slutkörd och orkeslös idag. Får bli extra mkt gurka helt enkelt! Och en tidig lunch. Känns som att jag behöver det. Återkommer senare för en mer utförlig uppdatering om min dag.  Nu väntar potatis-och purjolökssoppa och en massa plugg.

Ciao pretties! <3

Diet dag 1

Första dagen i resten av mitt nya liv (?) har precis börjat. Avnjuter just nu soppa nr 2 för dagen. Den här var helt klart den bästa idag! God bless potatis-och purjolökssoppa! Har börjat skriva följande i min kalender för varje dag av dieten:

Frukost: Banan/hallon-shake 110 kcal
Fm: Blåbärsbar 200 kcal
Lunch: Thaisoppa 100 kcal
Em: Toffeebar 200 kcal
Middag: Potatis-och purjolökssoppa 109 kcal
Kväll: (Inget än så länge, kanske en gurkbit om jag får ett plötsligt craving av att tugga.)

samt

Dagens motion: Promenad 50 min + yoga (har inte gjort än, men det kommer!)

Det är helt sjukt egentligen att det är tugga som är det största problemet för mig. Jag måste få tugga annars blir jag inte mätt. Man trodde liksom inte att det skulle ha så stor betydelse, men redan efter knappt första dagen så känner jag ett väldigt starkt behov att tugga. Och om jag blir lycklig när jag får göra det! Thank God for bars! 

Annars har jag mest suttit och tänkt på när jag får äta igen (man blir fan helt störd av att dieta). Och försökt att plugga. Det har gått så där. Men jag är i alla fall klar med första delen av tentan. Applause!

Invägningsvikt: 62 (!) kg
Målvikt: 55 kg (In my dreams, men det gäller att sikta högt för att inte bli besviken! Typ.)



Wake up, weigh me!

Det gäller att frossa loss medan man kan. Från och med i morgon blir det Allévosoppor som gäller i två veckor framöver. Jag, Maria och Lovisa var och inhandlade dessa läckerheter tidigare idag och jag måste medge att det gör mig lite illamående. Jag gillar inte mat på påsar. Och framför allt inte när dessa ska användas i två hela veckor. Jag tror egentligen inte att det är så bra att göra som jag nu gör - trycker i mig tunnbrödsmackor och varm choklad, men ack så gott det är! Senare ikväll blir det pizza. Och igår var det kinamat. Och godis. "Ät ÄT ät medan du kan Gabriella!" verkar vara mitt motto. Urdumt! Men jag förväntar mig att gå ner ungefär 5 kilo. Så då är det okej. Sort of. Jag ska försöka uppdatera varje dag hur det går. Invägning i morgon bitti.
Gulp.


Jag kanske borde göra skäl för mitt namn...?

24 aug 2008, 09:00

 

Monopoly - The Beatles Collector's Edition Is Launched

One of the world's most popular board games, Monopoly, has been customised to celebrate the history and music of The Beatles. No longer are there hotels and houses, but listening parties and concerts; the hat, the iron, the shoe and other regular playing tokens are replaced with The Walrus, Here Comes the Sun, Maxwell's Silver Hammer, Strawberry Fields, Octopus's Garden, and Rocky Raccoon.

Each throw of the dice could take you to Abbey Road, a Ticket To Ride, or on a Magical Mystery Tour...







You can order your copy in the UK and US stores:


US Store

UK Store


19:48 - 148 Kommentarer - 229 beröm - Lägg till kommentar -


HELL YEAH! I WANT IT! GIMME NOOOOOOOOOOOOOOOOW! :D :D :D

Och i morgon är det sista dagen på nollningen. Phew.

Go natt sötisar! <3

Världens normalaste spiror?

Jag har precis läst på Aftonbladet om kvinnan med världens längsta ben, 132 cm. Oh my! Hon har ju fan ben upp till min bröstkorg typ. xD Haha. Nu kände jag mig grymt liten. Men sedan såg jag världens minsta man som kan gå, 74 cm. Då kände jag mig gigantisk. Fast jag är nog ganska normal ändå. 157 cm över marken är inte så litet. Det beror ju på vad man jämför med som synes.

Ännu en underbar sak som händer den här hösten: FUNERAL FOR A FRIEND KOMMER TILL STOCKHOLM DEN 14E NOVEMBER! Jag och Narin ska dit - hellz yes! <3





No Song Unheard

Okej. Jag tröstäter. Eller nåt som liknar det. Igår åt jag en 100 grams chokladkaka. Och i söndags en påse med godis. Crap. Jag och mat har inte ett sunt förhållande, eller rättare sagt, jag och godis har inte ett sunt förhållande. Jag skyller det på att jag just nu har varit sjuk, blivit väldigt chockad och har stor press på mig i skolan (eeeh, det sista är väl inte riktigt sant, men man kan ju alltid låtsas). Apropå skolan så ska jag ha föreläsning om ungefär en halvtimme så jag lär göra mig i ordning nu och dra. 9-17 idag - jippi!



Om det vedertagna uttrycket att "kasta sten i glashus"

Okej. Jag överdrev kanske lite grann. Jag är ju för fan likadan själv. Kasta sten i glashus, Gabriella? Har du hört talas om det uttrycket? Nae inte riktigt. (Ja, det är tydligt det!) Jag blev bara så chockad. Jag trodde inte detta om honom. Och framför allt att jag fick veta det av en kompis till honom. Men ja, jag måste ju säga att det är han som har rätt. Det är inte han som lovar att inte göra nåt och gör det, det är den här personens blogg som du nu läser som gör det - yep, that's me alright! Jag förstår om han inte vill ha nåt mer med mig att göra. Det skulle inte jag heller vilja. Och min resa ja. Jag ska ta mig en ordentlig funderare om allt. ALLT.

Go natt alla.

Jag älskar ju dig

Jag mår så illa. Hur fan kan han göra så här mot mig? Jag skakar. Det får inte vara sant. Jag vågar inte tro det här som jag nu får veta. Vad fan har du lurat mig till?
Jag älskar ju dig.

Disconnected

Nu är jag trött på det här. Ont i huvudet, ont i halsen, frusen och allmänt klagig idag. Akta er! Och på det, en f-ing jävla hemtenta att göra. Skjut mig. Nu helst. Jag vill bara lägga mig i sängen och sova tills jag vaknar. En trojan är lös i min dator också förmodligen. Jippi! Kan dagen ha börjat bättre? Nej, jag tror minsann inte det. Den här låten känns mkt aktuell idag.

Da Strike

Och Josefin lurade i mig snus igår. Aj va ont jag har där snusen var. >.< Vilken liten vekling jag är.

TIPS! Millen på P3 Live Session just nu! TIPS!  Tjoho!






Och ja, jag var där. <3

Jag behöver ha hjälpmedel för att klara av att blogga

Jävla crap. Jag som hade gjort så snyggt med bilderna! WHY oh WHY?!

Och alla undrade vad tjyven hade för sig

Efter lite påtryckningar från min kära kompis Pelle Mobillös så gör jag nu en uppdatering. Igår hade vi temafest på nollningen "Good guy bad guy", vilket vissa tog mer seriöst (vi) än andra (resten).  Malin var sheriff, jag var tjyven (en väldigt modern sådan med baggybyxor och skjorta knuten i midjan, så modern att ingen visste vad jag var, men dom tyckte jag var snygg iaf...det är ju alltid nåt! Alltså seriöst! Dom där byxorna måste ju ha varit dom skönaste eeeeeever! GIMME!), Maria var clown - hälften svart, hälften vit (helt klar snyggast på hela maskeraden och ändå vann lilla My....well well), Emelie var utklädd till SOBRA-fadder, Josefin o Lovisa dom coolaste katterna i stan, nämligen Maja Gräddnos och Pelle Svanslös (som efter en mindre sejour av mobilletande nu går under namnet Pelle Mobillös). Tyvärr så kan jag inte bjuda på några bilder från igår, eftersom vi alla tänkte "Näe, men hon har säkert med sig kamera". Så var det ju inte, men som tur var så sprang Emelie hem efter sin så några bilder blev det väl I guess. :)

Kvällen slutade som tisdagen för två veckor sen. Tisdagar är skjutdagar I tell you. More of those please!

Lite bilder från drinkkvällen hos Malin i fredags kan jag ju iaf bjuda på. Nu kan jag inte ta några mer kort eftersom mitt kamerabatteri har tackat för sig och åkt över floden Styx till Hades.

Sayonara!

                

                                                     

                                      





Great news my dear

Alltså detta är inte sant! Jag tror att jag måste dö en smula igen.

Tor, 11 December 2008
19:30
Millencolin + support Idunteatern UMEÅ
 Boka och läs mer  
Fre, 12 December 2008
20:00
Millencolin + support MAGASINET FALUN
 Boka och läs mer  
Lör, 13 December 2008
18:30
Millencolin + support Arenan STOCKHOLM
 Boka och läs mer  
Tis, 16 December 2008
19:00
Millencolin + support Trädgår´n GÖTEBORG
 Boka och läs mer  
Tor, 18 December 2008
19:30
Millencolin + support Folkets Hus ÖSTERSUND
 Boka och läs mer  
Lör, 20 December 2008
19:30
Millencolin + support Mejeriet LUND
 Boka och läs mer  


WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! <3 <3 <3 <3 <3

Lätt att jag ska till Stockholm!!! Nån som ska me? *BLINK BLINK*

ALIAS

 



JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
2A NOVEMBER HERE I COME! <3 <3 <3

Dismiss The Cynic

En tur på stan betyder: nya jeans (GRATIS!), nya skor (inte gratis) och lite naturmedicin mot min begynnande förkylning. Och kinamat så klart! Hur kan vi inte besöka stan utan att ta en tur till vår kära Kinamur? Det är totalt störtomöjligt! Haha.  Min poäng med det hela var att jag fick mina jeans utbytta mot ett par andra för att dom spruckit mitt på låret. Skumt... Nu när jag sitter på bussen hem så har jag på mig ett liknande par jeans (också från Gina) och vad tror ni har hänt med dom? Jo, så klart så har dom också spruckit. På samma ställe. Vad är det här egentligen? Alltså seriöst! Jag ska kolla om även mina grå jeans spricker precis där för då är det fan nåt fel på jeanstyget hos Gina. Knepich var ordet i alla fall.

Det var dagens största problem. Eeeh. Well sort of. Och sen vad jag ska ha på mig ikväll. Fan vad jag har't bra alltså. Jag klagar inte en sekund. Att få klaga över spruckna jeans och vad man ska ha på sig och undra om man hinner med bussen eller inte, det är en lyx som det inte är få förunnat (jo, det kanske det är, men lite perspektiv på tillvaron tack!).

Nu är det dags att hurta sig vidare mot Friskis - hey ho let's go!


Det här blir bara bättre och bättre för...

Halleluja! Prisa gudarna! I morron kommer mina CSN-pengar in på kontot!

Mina våta Conversedrömmar

Okej, jag vet att detta är mitt tredje inlägg idag, men jag kan bara inte låta bli att visa dessa underbara fantastiskt fina och grymt snygga Conversen. Oh yes - gimme!



Och inte nog med det - dom finns även i svart! OMG! Jag tror jag måste dö en smula.



Någon sorts logisk förklaring finns förmodligen inte, det är bara att kasta sig ut

Jag har funderat på varför det är så att vi (flickor och pojkar, tjejer och killar, kvinnor och män, tanter och gubbar) oftast tassar runt på tå när vi är intresserade av någon. Nu ska jag inte generalisera för det finns dom som verkligen är . Det är liksom allt eller inget verkar det som. I alla fall, jag kan ju säga rakt ut att jag är en "sån" som tassar på tå, rädd för att våga ta språnget ut, rädd för att få det där berömda nej:et.  För vi vet ju alla att det förr eller senare kommer som ett brev på posten. Frågan är ju bara när. Hur som helst så förstår jag egentligen inte varför man inte chansar mer (eller ja, det vet jag ju egentligen, men jag tycker det faktiskt är otroligt onödigt) med tanke på att alla förmodligen går i samma tankar och känner sig lika osäkra. Är det här något svenskt fenomen eller är det så i andra delar av världen också? Jag tror jag ska göra en undersökning gällande detta. Skulle vara intressant att veta hur det ligger till. Men vad gör man då åt detta "problem"? Tja, vad kan man annars göra än att ta språnget ut och hoppas på att det finns någon som fångar en på vägen ner? Det är vad jag ska göra nästa år.
Brasilien - here I come.

Sagoland

A is for age: 22
B is for booze of choice: Bacardi Breezer Watermelon is the shit!
C is for career: Bra fråga. Utbildar mig ju till socionom så det kanske vore idé o jobba me nåt sånt? Fast just nu har jag ju en liten kris gällande det. Journalist är mitt andra alternativ
D is for your dad's name: Rune
E is for essential items to bring to a party: Sprit brukar funka bra asså! xD
F is for favourite song at the moment: In Flames - Leeches går varm
G is for favourite game: Twister
H is for home town: Örebrosan just nu :)
I is for instruments you play: Spelar inget just nu, men om jag får tag i en fiol och får öva lite så låter det nog inte så tokigt.
J is for jam or jelly you like: Min hemmagjorda lingonsylt (jag gjorde den igår förresten - husligt värre!)
K is for kids: Inte på ett lååååångt tag.
L is for living arrangements: 19,6 kvadrat studentrum i korridor
M is for mother's name: Birgitta
N is for name of your crush: Det vet nog dom flesta o dom som inte vet får inte veta heller. Haha.
O is for overnight hospital stays: 1 gång för lääänge sen
P is for phobias: Inga fobier, men småkryp är något som jag helst undviker om jag kan.
Q is for quotes you like: "När man är kär är det som om man fyller år i magen."
R is for relationship that lasted the longest: None so far.
S is for sartorial style: Va fan betyder sartortial style? xD
T is for time you wake up: Halv åtta ungefär.
U is for underwear: None. ^^
V is for vegetables you love: Avokado och rödlök.
W is for weekend plans: Nollning nollning nollning o plugg.
X is for x-rays you've had: Inga så vitt (svart) jag vet 
Y is for yummy food you make: Pasta med pesto, fetaost o rödlök, lax i ugn med tomatkross gul lök o creme fraiche, among others. Jag är ju en riktig mästerkock!  
Z is for zodiac sign: Tvilling

Japp. Jag har bloggtorka. Även fast jag har en massa att skriva om. O massor att plugga. Men jag somnar när jag ska läsa. Som vanligt med andra ord...

Var inte oroliga - en ordentlig uppdatering är på g!

RSS 2.0