Hella Good

Nu har jag ställt mig i bostadskö i Sthlm. Fan va duktig jag känner mig. Det kanske finns en chans att jag får en lägenhet. Om sisådär 10 år. Det är bara 200 000 före mig i kön. Grattis. Jag känner hur vuxenpoängen bara formligen rasar in; först bankkort, sen körkort, ICA-kort, COOP-kort, Åhléns-kort, JC-kort... Do I need to say more?

Stavgång - en ytterst underskattad form av motion. Man ser lite halvtöntig ut, men det är liksom det som är grejen med det hela. Jag är ju halvtöntig så det passar mig alldeles utmärkt. Träna på Friskis ska jag göra ikväll. I need it.  O jag har läst en massa goa (o nyttiga!) recept på www.nlife.se - en högst besöksvärd sida! Mitt nya liv har ju börjat. Synd bara att jag föll för frestelsen av en glass igår. Crap.

Snart snart snart får jag gå hem. Lugnt värre är det här. O trött värre är jag.
God morgon! (Eller snarare god natt...)


Lowlife

Jag har lyckats gått ner 3 kg med hjälp av fastan! WOHO! :D Trodde jag ja. Nu känner jag mig som en uppblåst ballong o det känns som att jag har gått upp dom där 3 kilona jag tappade. Blä. Jag som kände mig riktigt riktigt nöjd med mig själv för en gångs skull. Jag skulle aldrig ha vägt mig. O jag ska ta det lugnt med o bli så himla glad. Tålamod o ta det lugnt Gabriella! Det tar sin lilla tid att bli av med all skit.

Back to work now. Snart snart snart får jag sova. Jag längtar.

Boring Planet

Not much to do here. Sitter på jobbet o försöker få tiden o gå. Inte mkt man kan göra nu. Dom flesta sover o ja, då kan man inte göra så mkt.  Nu hade jag visst skrivit inte så mkt att göra tre ggr. Oj, fyra.

Idag blir det Sthlm för hela slanten. Eftersom jag inte har något socialt liv här i Blge så får det bli till o umgås me min kära mor med bihang i helgen. Aja, va är en bal på slottet?

O jag ska se The Dark Knight nästa fredag! Det bara är så! Om jag så måste gå själv.

Tackar som frågar, det går jättebra med min fasta. Sista dagen idag, sen får jag börja äta så smått igen. Känner mig som en ny person (sort of).


See ya suuuuuckers!

Fasta dag 2

Jaha det här var ju kul. Hade skrivit världens värsta inlägg o så försvinner allt. Kul. Not. Dessutom har jag världens värsta huvudvärk oxå. Jag försöker igen. Annars skiter jag i det. Att jag aldrig lär mig; skriv i Word först!

Här är mitt delikata måltidsupplägg för dagen:

Morgonmål: 1 dl ananasjuice + 2 dl vatten
Frukost: 1,5 dl äppelmust, 1-2 koppar örtte
Förmiddag: 1 dl grönsaksjuice, 1-2 koppar örtte
Lunch: 3/4 buljongtärning + 3,5 (icke att förglömma!) kokande vatten
Eftermiddag: 1 dl ananasjuice + 0.5 dl vatten
Middag: Värm 1 dl grönsaksjuice + 1/4 buljongtärning + 2 dl vatten
Kvällsmål: 1,5 dl äppelmust + 0.5 dl vatten
Läggdags: 1 kopp örtte

Detta ska jag göra i en dag till o har gjort i en dag. O idag ska jag jobba. Crap. Jag orkar inte. Vill bara krypa ner i sängen igen o försvinna. Nu ska jag duscha innan min enormt goda frukost väntar. 

Jag klagar inte, det är bara som ni tror. ^^

O jag drömde om att äta på McDonald's i natt. Something is terribly wrong here. Indeed it is.

När man är kär är det som om man fyller år i magen

Jag älskar det citatet! Taget från boken Barns tankar om kärlek av Grethe Dirckinck Holmfeld. Barn är ju bara för underbara! O apropå det så har jag på relativt kort tid drömt att jag är gravid och föder barn. Börjar jag få lite barnångest månntro?  Hjälp i så fall. För jag vill det inte nu. Absolut inte.

5 månader. Så länge har vi känt varann nu, i dag exakt. Helt otroligt kort tid med tanke på vad jag känner för dig. <3
 

I morron börjar mitt detoxande är det tänkt. Hoppas att det går bra o att jag kommer må super efter detta.
Nu ska mitt nya liv börja.
O den här gången menar jag det.

I'm not ready for detox - turn on the radio!

Jobba jobba joooooooobba har varit min melodi den senaste veckan. Nästkommande vecka blir lite lugnare (tack gode Gud!).  Känner mig sjukt trött så jag vet egentligen inte varför jag började skriva här. Gick upp ovanligt tidigt idag (för att vara en söndagmorgon), nämligen kl 7.15. Men jobbar man så gör man. And what don't you do for money, eh? Jag ska jobba som fasen så att jag kan ha råd att åka iväg till USA/Brasilien/Grekland eller vart nu mina ben bär mig. En sak vet jag i alla fall o det är att resan ska vara tillsammans med dig.

Snart ska jag börja min 3-dagarsfasta. Nedtrappning pågår. På onsdag ska jag köra igång me själva fastan. Ska bli rätt så spännande att göra det. Känner att jag verkligen behöver det, för nu äre dags o bli nyttigheten själv! Jag har gått upp alldeles för mkt i vikt dom senaste månaderna o det är inte ok! Skärpning Gabriella!  Har i alla fall tränat idag- grattis grattis till det!

Nu ska jag sova. Sooooooooova. Jag längtar redan att få släcka lampan.

Go natt världen.

Take This Life

Pissdag. Först tappar jag ut salladsjäveln över hela golvet. Sen svänger jag precis in på parkeringen på jobbet o upptäcker att nycklarna ja, dom ligger ju hemma i byrålådan. Crap. O sist men inte minst i kassan på ICA Maxi så kan jag inte betala god damn it. O så försöker jag ta ut pengar, men icke då, det går inte för sig för "Du kan inte använda det här kortet i den här automaten" sa den jävla uttagsautomaten (fastän mitt kort fanns me bland dom man ska kunna använda). Jag måste ringa banken i morron. O jag måste ta tag i mig själv nu o börja träna. Så fort min förbannade förkylning har gett me mig vill säga. Positiva damen idag - javisst!

Go natt. I morron väntar en arbetsdag från 15-12 dagen därpå. Woho! Laddad? Mja inte riktigt. Bit ihop.


(O jag tror att jag har fått hål i en tand för det gör ont som satan o tugga där.  Buhu.)

3årsdagen

Körkort i tre år idag! Jippi! Grattis till mig! :D


O i morron börjar veckan from hell. Jag kommer bokstavligt talat bo på jobbet. Men money money money... osv. :)


Puss o kram skumbanan! <3


Kiss My Sass!

I brist på socialt liv denna helg har jag ägnat min lördagkväll åt att sitta framför datorn spelandes Harpan (fun - yeay!), diskuterandes diverse kärleksbekymmer me Jossan 18 mil bort o just nu kollandes en massa snygga kläder o annat skoj på junkyard.se  :D Kul sida det där faktiskt. Synd att jag inte har råd att mer än titta på kläderna där eftersom min budget denna månad är mkt stram p g a att min lön för juni inte kommer förrän i slutet av juli. Crap. Jag undrar just hur jag ska ha råd att göra nåt alls denna månaden. Svaret är leva på pappa. Bortskämd? Javisst! Men det tycker jag fan att jag är värd när jag idag har tagit hand om fyra barn i åldern 3-10 år (ok, 10åringen klarar sig bra själv, men dom andra). Vi tog oss till Kupolen idag o jag har faktiskt köpt två plagg som tillsammans kostade 225:-, vilket va alldeles perfekt för min, som sagt, strama budget. Jag har även denna lördag proppat i mig godis. Proppat är verkligen det rätta ordet för jag känner mig som en uppblåst gris me magkatarr. Sort of. Usch usch usch. Skärpning nu Gabriella! Jag ställde mig på vågen igår o inte fan vare nån trevlig syn som mötte mig. O på den här vågen kan man oxå se hur mkt fett  som kroppen består av. Det vågade jag inte. Jag kommer väl svimma då.

Här är några av de grejer jag hittade på Junkyard. :)

                         Yes pleeeease!                  



                                                


               Oh yeeees - gimme!                      

Absolute Zero

Åh fan! Jag har ju glömt o berätta: VG på hemtentan!
Hur ironiskt får det bli på en skala? Jag som verkligen hatade den här tentan o trodde att jag skulle få göra om den. Men, men - det är bara att tacka o ta emot!

Lite glass nu tror jag bestämt att det får bli.

Så här ser man ut efter en dag i solen (or something like it).
Förresten så jobbar jag stenhårt på min Narin-pose. Den måste sitta som en smäck när vi ses igen ju.


Done Is Done

Jag har jobbat på veckans varmaste o soligaste dag. Crap.

O den förbannade ketchupeffekten kan ta sig nånstans.


I-landsproblem - tell me about it!

Nej, jag är faktiskt inte död (bara otroligt-mega-sjukligt sjuk o trött)

Oj va dålig jag har varit på att blogga dom senaste två veckorna. Skäms på mig! Jag kan berätta att följande har hänt:

- jag har börjat jobba o trivs skitbra me det
- jag har haft besök av två underbara vänner
- jag har varit på födelsedagskalas i Bjurs
- jag har tränat
- jag har varit på min allra första festival
- jag har ätit alldeles för mkt skräpmat
- jag har använt på tok för många bajamajor
- jag har druckit alldeles för mkt (o sovit för lite)
- jag har ringt dyra samtal till Brasilien (but it was money well spent!)
- jag har blivit sjuk
- jag har blivit sjukligt beroende av In Flames
- jag är grymt sugen på glass o salt lakrits just nu
- jag är oxå grymt sugen på att spela Sims 2 (o Nintendo Wii som har anlänt till huset! Jippi!)


Lite bilder från Peace & Love
        


           


Längst fram på Millen är inte helt fel om jag säger så!  <3  <3  <3
             


RSS 2.0