Om fula ord, tentor och fattiga Friskisledare

Och det var jävlar va tiden går sakta när man väntar på sin egen avrättning. Please execute me noooooooow! Jag avskyr att vänta. Avskyr avskyr avskyr!

Har ni tänkt på att vissa ord är så himla fula när man säger dom flera gånger efter varandra, typ  erosion. Bara lyssna, erosion erosion erosion - usch så fult! Och nästa ord, belägg. Belägg belägg belägg. Nu ser ni, jag har faktiskt belägg för detta om erosion! Haha. Ja det var ju jätteroligt Gabriella. Inte. Det där var inte en av dom tio.

Jag är helt förälskad i Friskisledaren Tobias! Skönare människa får man leta efter! Igår berättade han om hur han tog sig till Örebro från Sthlm.

"Vet ni vad stress är? Det är när man sätter sig på ett tåg klockan två i Stockholm för att möta 100 tjejer i Örebro. Stress är när man sen glömmer bort att gå av i Örebro. O tåget vänder tillbaka till Arboga. Då får man gå av tåget i Arboga och åka tillbaka till Örebro. O sen tog jag taxi från stationen till Friskis. 99 spänn kostade det! Så jag tänkte att om alla lägger en krona var så har ni ju alla bidragit till min resa..." 

Haha. Ja, du skulle ha varit där.


Hallelujah moment!

HALLELUJA! 

Prisa gudarna!

Jag fick godkänt på tentan!
 


Nej, nej och åter nej, tyvärr - jag är en totaltråkig svensk!

Igår fick jag höra att jag såg ut som en syrian  (Hur ser man egentligen ut som det? Definitivt inte som jag, det vet jag iaf!). Jag bara "eeeh näe, jag är 100 % svensk". (Och missförstå mig inte, jag tycker inte att det är nåt fel att vara syrian, kurd etc - tvärtom!) Men den här killen var väääääldigt envis och bara "Skäms inte för att du är det!" Jag: "Men jag är inte det!" Kille: "Jo, men lite syrian är du allt. Kom här och dansa!" varpå han knuffar bort min kompis till sin kompis och tar mig i besittning. Det här måste dom ha planerat! Fan jävla idioter. Jag totaldissade honom och tog Emelies hand.

Vi hade för övrigt en toppenrolig kväll igår (tyvärr inga bildbevis eftersom ingen hade kamera med sig igår) med matfrossa och dansfrossa. Fast jag och Jerry blev allt lite besvikna över att Daniel inte hade sin baddräkt på sig på Kåren. Buhu.

Snart är det dags att dra in till stan och möta mams - nu blir det Beatlesnörda för hela slanten! HELLZ YES!




Syrian?


Screaming for me, eh?

Okej, gränsen för besatthet är nådd: jag har haft sex med Mathias i Millencolin i natt

I drömmen alltså (om ni nu trodde nåt annat är jag bara glad! HAHA.) Och det sjukaste var inte det, det sjukaste var att det var hemma hos min mamma (i gamla lägenheten) i hennes säng och att vi inte var ensamma. Jossan, jag är ledsen, men jag tror du låg bredvid i sängen. XD  Allt var väldigt trevligt och gemytligt. ^^ Han åt  t o m mat med mig, mamma och Garvis efteråt. Vilken gentleman! HAHA.

Jag kollade för en stund sen på Millencolins videoblogg från deras Sydamerikaturné och damnit it was strange att se Mathias. xD Det kändes som att jag såg honom i ett helt annat ljus efter i natt. Det är så himla konstigt att drömma att man har sex med någon och sedan se dom, i alla fall tycker jag det. Det känns så himla ansträngt. Och som att man har gjort något "förbjudet", det är liksom hans och min lilla hemlighet och på nåt vis känns det som att han vet om det. Fast det är ju faktiskt helt omöjligt.

As if I say, as if... xD



The Flying Dutchman in Tybble (?)

PLUGGA. Så mkt intressant har jag att skriva. För det är ungefär det min dag har bestått av idag. Har suttit med näsan i böckerna och nu är två böcker utlästa. Om jag har lärt mig nåt? I'd be happy you'd rather not ask me, ok!?  Det känns som att den här veckan kommer jag:

- Sitta på mitt rum nergrävd i kvantitiva böcker
- Stressa iväg till Friskis (även fast jag har haft hela dagen på mig,  men ändå är ute i sista sekunden as usual!) 
- Träna 4 av 7 dagar
- Inte ha råd med Kid Downs nya skiva och inte ha tid att gå på skivsigningen på Najz Prajz. WTF liksom.
- Äta trerättersmiddag med Maria, Emelie och Malin ^^
- Gå på Beatlestributekonsert med mamma
- Höra mamma klaga i ett dygn (och sen vara jävligt glad när hon åker - jag älskar min mamma, men jag orkar bara med henne i väldigt väldigt små doser, typ 24 timmar)
- Ha ångest eftersom jag inte kommer lyckas trycka in allt jävla crap i skallen tills nästa torsdag
- Undra om inte jag och Mr Cutie borde ses snart (VÄLDIGT MKT)
- Inte skära mig på konservburkar en gång till
- Leka "the hula-hula games" en gång till?  Yieeeeeha!


Jag förstår verkligen inte varför nagellack lossnar så djävulusiskt fort. Buhu. Poor me. Nu måste jag måla om naglarna igen. Men se där! Jag har allt blivit en riktig fena på att måla naglarna nu. En grej till att lägga till på listan med andra ord...
 
- Måla naglarna (i tid den här gången. Why, oh why, gör jag det alltid i sista sekunden?)


Och Jossan holländaren var faktiskt en engelsman (du vet landet där det regnar väldigt mkt). Inte var det någon flygande holländare med i fredags heller för det så kallade "weedet" var in fact afrikanernas mystiska humbo-jumbo kryddor. Fast man kan ju alltid låtsas för livet blir ju så mkt roligare då.
Eller nåt.

Nu ska jag umgås lite med vampyrerna i Blackeberg.

Nikita nikita NIKITA

Ok. Jag vill ha dom här. Jag ska ha dom. MOHAHAHAHAHA!


FASTKLISTRAD

Efter två varmkorvar på Publicum trodde man att jag skulle vara nöjd, men icke då! När jag vandrat hem till Tybble blir det varm choklad med en mjukmacka och en hårdmacka med kaviar. God bless Bregott och kaviar en fredagnatt klockan halv tre. Och va fan är jag uppe nu för? Svar: för att jag har haft serious talk. Once again.

Ska jag verkligen åka?
 




Resfeber?

Det är Brasiliendagen idag tror jag. Maria ringde mig förut och då pratade vi om vår resa dit. Hon hade nämligen kollat på Ving och hittat nån resa till Rio de Janeiro. Det läskiga var att hon och jag har tittat på samma datum (8-22 mars). xD Och vi har inte pratat med varandra om det. Tankeöverföring kallas det och vi verkar vara väldigt bra på det! Jag längtar längtar längtar tills vi ska åka! Så snart jag har pratat med en viss herre i São Paulo ska resan bokas! Yippie yahoo! Mer Brasilien... pratade med min korregranne och tillika utbytesstudent om att resa och då sa jag att jag skulle åka dit nästa år. Precis när vi pratar om det så är Simpsons på tv och gissa vart dom är om inte i brasseland?! Haha så jäkla roligt!





Och gissa om jag blev glad när Jossan häromdagen frågade mig om jag vill hänga med henne och Anna (och ev. Maria) ut och resa nästa höst! Fy fan va skoj! HELLZ YES!

Ärkenörd eller stalker?

Nu vet jag varför jag älskar Millencolin-grabbarna! Det är p g a deras sköna humor och att dom har båda (snarare åtta) fötterna på jorden. Dom skriver en turnéblogg i Expressen = I LIKE!  Likaså skriver In Flames-pojkarna i Aftonbladet = I LIKE TIMES TWO! Jag tror jag kiknar av skratt. xD

Det är så när man bör tentaplugga, allt annat än just det verkar roligare och intressantare. T o m att läsa buffétidningen från ICA. Vuxenpoängen bara rasar in här.

På fredag är det korrefest med en touch av Jossan. (Det är nämligen hon som har kommit på hela kalaset. Haha. Det är bara min korridor som hostar (hosthost) själva eventet.) Skoj är bara förnamnet på vad det kommer bli! Övertaggad? No way. Det är ju tisdag idag -. bara 4 dagar kvar. Veckan har ju bara fredagar och... fredagar...?


En sak till bara! Är det nu jag ska stämplas som ärkenörd eller stalker? You decide! 


                                                  

Detta = en av gitarristerna i Millencolin + hans familj. Sötaste av dom söta! ^^ (Och jag fick faktiskt denna av Sofie i min klass d v s det är inte jag som klippt ut den!)

Memory and Humanity

Varför tillåter man sig själv att bli så här beroende? Samma visa om och om igen. JOBBIGT. Va trött jag blir på mig själv!  Slappna av och låt det komma istället! Breathe in, breathe out.

Och i morgon kommer Funeral For A Friend's nya album "Memory and Humanity", men jag har redan tjuvlyssnat på det. Busigt!


Go natt på er sötnosar små.

Att det alltid blir så här...

Full och glad - Burger King, lite känslomässigt dravel och förhoppningar om att en viss brasilianare ska vara här. Jag är hopplös. Och kommer var fruktansvärt trött och dygnsrytmsstörd i morgon (idag).

Jag och älskade Narin. <3


By the way

Här sitter jag med ena handen målad i svart nagellack. Tänka sig - Gabriella har börjat måla naglarna minsann! Det trodde jag typ skulle hända i mitt nästkommande liv. Tidigast.



Och visst är jag väl lite snygg på den här bilden? Jag är rätt nöjd med den faktiskt.

Selfmade

Gårdagen bjöd inte in till så mkt aktivitet från min sida. Det måste ha varit den mest oproduktiva dagen på länge. Jag gick upp vid kvart över åtta (föreläsning klockan nio och jag somnade inte förrän ungefär 3.47 på morgonen eftersom jag var ute och svängde mina lurviga till Maskinen på Satin), kom hem och satte mig framför datorn i typ tre timmar och pratade med någon som kan portugisiska och bor på andra sidan jorden, lagade lite mat, var ute och gick, gjorde gröt och gick sedan för att hämta min cykel hos Maria varefter jag, Malin och Emma såg på Apocalypto och tryckte i oss (jag skäms...) popcorn, chips med dipp och godis. GUILTY CONSCIENCE (rättstavat? I don't really give a f-k). Somnade som en klubbad säl när jag kom hem och vaknade ungefär nio timmar senare...

Idag tog jag mig i kragen och åkte till Siba för att byta min kamera. Jag är numera en stolt ägare till en ny! Tjoho! Då blir det allt lite bilder i morgon hos Pernilla. För jäklar vad jag ska knäppa bilder med mina söta juristvänner som jag knappt alls träffar numera. Jag längtar!


Och just det! Apropå denna person på andra sidan jorden kan jag tipsa om hans band. Kolla in när dom är i studion! Ljudet suger, men va fan, man får ju se dom iaf. ^^

Beijos! <3

Klaga is the word!

MUUUUMS MUUUUUMS MUUUUUMS! Jag har inget vettigt att skriva. Förutom att det är jävligt dimmigt och allmänt äckligt klibbigt läskigt sliskigt väder ute. Och att bara tänka på att brasilianaren som jag pratar med har minst 25 grader och sol får mig att må illa. Jag måste plugga. Men jag o-r-k-a-r inte. Eller ja, definitionen av orka lyder enligt Wiktionary "kunna förmå sig att göra någonting; ha krafter till något". Så jag orkar nog egentligen. Men jag vill inte. Never never never never say never never never! som Millen sjunger i sin sjuuukt gamla demotape. Dom kanske kan motivera mig till att plugga. Annars vet jag egentligen inte hur jag ska orka ta mig igenom fyra böcker och ett kompendie. Skjut mig skjut mig skjut mig.

Klaga är min grej idag.


Ack dessa underbara pojkar!

Ibland krävs det inte mer än ett tv-program på SVT24 för att jag ska börja lyssna på Beatles igen. Och att jag äntligen fick arslet ur vagnen och hämtade tavlan på Gallerix.




Sen så ska jag ju på Maskinen på onsdag! Inte för att jag tycker att deras musik är skitbra, men det blir nog ett sjuhelsikes drag!

Gabriella plus vindruvor plus Turtles lika med sant

Att göra på en söndagkväll:
- proppa i sig ett 500 grams paket med gröna vindruvor (mmhmm! men det tycker inte min mage.)
- kolla tatueringssidor (och drömma om att Chris Garver en gång ska tatuera mig)
- lyssna på Chemical Vocation
- prata med brasilianare (ja, i plural)
- complaina över att den där förbaskat snygga Turtles t-shirten bara finns för killar
- och sedan få följande kommentarer "sluta gnäll! turtles är för män, barbie är för kvinnor!" & "Word"

Ja, jag tänker fanimej klaga! Klaga tills öronen får skavsår! För ingen kan neka mig att stolt bära upp min barndoms idoler - NEVER EVER!




Mine mine mine! MOOOHAHAHAHA! Evil smile.

My name is Golden

Jag är riktigt jävla sugen på att göra en tatuering nu. Det riktigt kliar i mina fingrar. I morgon ska jag ner till Waterproof och kolla hur lång väntetid det är. Plus att jag måste åtgärda min piercing. Den gör ont. Det får den inte. Ajajaj.

Och uttrycket "en bulle i ugnen" passar mig verkligen för jäklar vad bulldeg jag har ätit i helgen...




Snart på en ankel nära dig!

Pencils and Papers

Jahapp. Då har jag skrivit ner allt jag fått ihop till tentan. Lite för mkt blev det. Närmare bestämt tre sidor. Tjohej va roligt att sitta och plocka ut det viktigaste nu! Jippi! Är ni inte ens en aningens avundsjuka? Men det är väl bara att bita i det sura äpplet och ta tag i saken!

Dom som ackompanjerat mig denna tenta är inga mindre än Chemical Vocation ! Jag har, sen jag fick hem mitt paket från cdon igår, lyssnat sönder skivan. Nja inte riktigt, men inte långt ifrån! I'm in loooove!



20080405_133233_333940

2008-04-05 - Chemical Vocation @ Idrottshallen. FOTO: Emma Svensson/ROCKFOTO


I morgon efter att jag lämnat in tentan drar jag hem till hålan. Mammas mat, bullbak och mys väntar. Ack så skönt!

See ya suckers!

Hej mat!

Woops. Ingen uppdatering igår. Ajajaj dåligt gjort Gabriella! Men jag har varit alltför upptagen med hemtenta (suttit i bibblan sammanlagt 12 timmar på fyra dagar och skrivit effektivt), Idol (heeeela kvällen igår jue), träning (jag har nog bosatt mig på Friskis snart) och äta (för ja, jag har börjat komplettera Allevoäcklet med vanlig, hederlig mat). Det jag iaf kan konstatera har hänt är att september nu är slut. Och oktober har börjat. Eeeh, smart där! Vilken himla nyhet hörrödu! Jag har nog ätit världens godaste lunch (med betoning på världens) bestående av Allevoshake med chokladsmak värmd i mikron, en hårdmacka och ett ägg. Okej, det kanske inte är världens godaste lunch, men det beror på vad man jämför med. Och jämför man med soppa soppa soppa så är det här fan så mkt bättre!
Mår mkt bättre idag. Har slutat tänka på mat. Eller åtminstone minskat mina tankar kraftigt på det eftersom jag slipper tänka på (säger med mkt bestämd röst) "Och idag får jag bara äta en bar till för annars äter jag ju 600 (!) kcal". Helt stört egentligen eftersom man ju som kvinna behöver äta 1500-2000 kcal per dag.

Nu har jag tjatat nog om mat. Ajabaja.

Och vad säger du Jossan, visst låter ni lite lika, du och Sofie?

RSS 2.0