I wanna scream I love you from the top of my lungs, but I'm afraid that someone else will hear me.

Ny frisyr idag! :D




Och så har jag blivit förälskad i Fall Out Boy. Sisådär 5 år för sent...

 

4 dagar till avresa, and counting! :)

Det får mig att må illa.

Alltså herregud, jag smäller av. Läs detta och förundras. Eller inte egentligen, det är ju tragiskt och hemskt. Jag blir så ledsen. Har Örebro blivit "Rape-bro" nu eller? Fy fasen. Det har varit x antal våldtäkter här i Örebro på kort tid. Ska man behöva vara rädd numera när man går ut? Vart är världen på väg egentligen? Nej, tacka vet jag São Paulo där man blir kidnappad och får öron avskurna. De grabbarna vet vad de sysslar med i alla fall!


Tack och hej leverpastej!


Yo yo bitches and hoes!

Jag har köpt en ny kamera, bara så där liksom! Värst impulsköpet. Men det var det värt. Det är 14.1 megapixlar, 4x optisk zoom och 26 mm vidvinkel. Mmmmm! Då blir man så här snygg. Jag är fortfarande fascinerad över att jag inte har ett bortfrätt ansikte, som min f.d. kamera alltid lyckades göra.




För övrigt är det min sista helg i Öret, och det måste ju firas (sörjas?) med inga mindre än mina bitches and hoes. Så dags att sätta igång och put my dancing shoes on!

Ciao ciao you beautiful people!

5 april - då gäller det!

Nu så har jag fått det berömda arslet ur vagnen och köpt en resa till Brasilien! Den 5 april bär det iväg minsann. :) Det ni! Lite stolt måste jag säga att jag är över mig själv. Men ändå känner jag mig lite stressad eftersom jag ska åka från Örebro redan på tisdag kväll, vilket innebär att jag har sjukt mycket att stå i fram till dess. Allt löser sig på nåt vis, det brukar ju vara så! Jag känner mig hur som helst fruktansvärt nöjd över vad jag tagit tag i denna dag, t.ex...

- Massagetid bokad
- Klippning bokad
- Resa köpt
- Sökt i databaser efter material
- Bläddrat igenom och konstaterat att jag har lånat alldeles för många och orelevanta böcker
- Skänkt bort en massa kläder (och ett par skor faktiskt, tro't eller ej!)
- Fixat tilläggsförsäkring till resan
- Gått en prommis med Emma och handlat lite på ica. Så klart har jag glömt det som jag faktiskt skulle ha kom jag just på. Typiskt mig, hahaha.

Nu: dags att faktiskt läsa lite i böckerna och försöka få ner nåt i uppsatsen, en tupplur och sen middag med gamla korregrannarna. :)

Vi ses när vi råkas!

Beijo!

Those will be the best memories for me

Det är många känslor som bubblar upp inom mig när jag ser på "Spårlöst", jag berörs så starkt av dessa öden som man får möta, och dessa möten man får äran att bevittna. I kvällens avsnitt var de i Bógota i Colombia. Det påminner mig så väldigt mycket om tiden i Sydamerika. Jag tror att det var väldigt mycket av det som väcktes till liv. Jag kan inte förstå att jag var där så länge och nu är jag inte det längre. Det är fortfarande väldigt absurt för mig. Ibland känns det så overkligt att jag nästan inte ens förstår att jag har varit där. Alla minnen, alla bilder, alla skratt, all gråt.

Det är Niagarafallet här just nu. Jag vet inte var jag ska göra av all gråt, eller varför jag ens gråter. Men jag vet att den här resan jag nu ska göra kommer att avgöra mycket i mitt liv, jag ska komma hem med klara besked och en pojkvän eller klara besked och min bästa vän.

Så här är ett axplock, nej snarare en mikroskopisk liten bit av min tid i Peru (typ 3 månader), Bolivia (två dagar) och Brasilien (15 dagar), den bästa resan i mitt liv.
















I love my Oreo's!

Okej jag vet att jag inte bloggar ofta och när jag då väl bloggar så kanske jag inte ska klaga, men jag känner verkligen att jag måste göra det idag!

Jag gick, genomblöt om strumporna och frusen ut i köket för att göra mig lite te efter den ruggiga promenaden och när jag väntar på att tevattnet ska koka upp så kollar jag i mitt skåp och där ligger ju ett paket med Oreo-kakor. Jag kollar i paket och då finns det bara ett (!) paket med 4 kakor kvar! Och jag vet att jag definitivt inte har ätit upp dom. Jag lät min kära vän Maria smaka på dom när hon var här för ca 2 veckor sen, men sen har jag inte rört det där paketet. Alltså, det här är inte okej!! Man går faktiskt inte bara och tar någon annans grejer. Punkt slut. Sen när får man rota runt i andras skåp och ta det man behagar? Folk som inte kan skilja på mitt och ditt blir jag tokig på. Och ja, jag kanske går upp i taket nu, men jag älskar faktiskt Oreo's och ja, det är minnen som ligger där i det paketet.

Nu, bara för att jag är så ledsen så kommer jag att äta upp det där paketet. Titta nu vad du har gjort din lilla elaka gärningsman!! :( Och så kommer jag att se på SATC, för dom, liksom skor är mitt beroende.


Arrividerci!

And I think you're really mean!

Jag bara älskar den här låten. Texten är så underbart bra! Sen är ju Lily söt som socker också. :)


Jag ser på dig genom glaset, vet inte hur mycket tid som har gått förbi

Livets lotteri, kolla in detta, mycket tänkvärt!
Och dra din egen lott! Vart skulle du födas någonstans? Mitt nya hemland är Libyen. 0.08 % chans att födas i Sverige, tänk sicken tur man har! Eller jag vet inte om man ska kalla det tur egentligen, jag är så jädrans trött på detta kalla klimat. Och då menar jag inte själva vädret...


Nämen om jag kanske skulle dra mitt gamla arsle till Sweden Rock, det vore ju faktiskt inte helt fel. Jag vet ju vilka som spelar där, nämligen...




!!!! Vill se !!!!

Tro, om inte jag så vem ska tro på mig?

Jag är visst inte alls bra på att uppdatera här ser jag. Här kommer ett litet videoklipp av vad jag gjorde i helgen i alla fall, helt wonderful var det! :)




RSS 2.0