I love my Oreo's!

Okej jag vet att jag inte bloggar ofta och när jag då väl bloggar så kanske jag inte ska klaga, men jag känner verkligen att jag måste göra det idag!

Jag gick, genomblöt om strumporna och frusen ut i köket för att göra mig lite te efter den ruggiga promenaden och när jag väntar på att tevattnet ska koka upp så kollar jag i mitt skåp och där ligger ju ett paket med Oreo-kakor. Jag kollar i paket och då finns det bara ett (!) paket med 4 kakor kvar! Och jag vet att jag definitivt inte har ätit upp dom. Jag lät min kära vän Maria smaka på dom när hon var här för ca 2 veckor sen, men sen har jag inte rört det där paketet. Alltså, det här är inte okej!! Man går faktiskt inte bara och tar någon annans grejer. Punkt slut. Sen när får man rota runt i andras skåp och ta det man behagar? Folk som inte kan skilja på mitt och ditt blir jag tokig på. Och ja, jag kanske går upp i taket nu, men jag älskar faktiskt Oreo's och ja, det är minnen som ligger där i det paketet.

Nu, bara för att jag är så ledsen så kommer jag att äta upp det där paketet. Titta nu vad du har gjort din lilla elaka gärningsman!! :( Och så kommer jag att se på SATC, för dom, liksom skor är mitt beroende.


Arrividerci!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0