She got her very own ringtone, if that ain't love then I don't know what love is

Jag insåg idag när jag var i Ibirapuera och såg ett plan flyga däruppe i luften att jag om en månad inte längre kommer befinna mig här i SP. Det fick mig att bli riktigt sentimental. Och även det faktum att jag faktiskt inte kommer att få den lägenhet som jag hoppats på i flera veckor. Men nu letar vi alla för fullt så att jag ska kunna flytta härifrån hostellet så fort som möjligt. Jag är lite lätt trött på att bo här.

Tillbringade eftermiddagen i parken med Leandro och hans vänner Pedro (alltså inte "min" haha) och Bruno när de filmade lite när de skejtade. Det var riktigt skoj och jag behövde verkligen det. Jag har varit på så otroligt dåligt humör hela dagen. Jag förstår inte varför. Jag antar att det började med flygplansgrejen i parken och sen fortsatte det med ösregn över mig och Igor, kall och frusen på bussen, blåsor, huvudvärk och allmänt seg i huvudet. Pluggandet har gått svindåligt dessa senaste två dagar. Blä. Men i morgon ska jag göra en intervju!! Jag är superexcited! :) Kommer bli så grymt att få prata lite MST och äntligen kunna få ner nåt på papper. Det är detta som jag har gått och väntat på.

Efter denna intervju i morgon ska Larissa ta med mig så att jag fixar till mina ögonbryn. Det behövs, och har behövts länge. Men som Leandro sa till mig idag: "Fix your eyebrows? That sounds like there's something wrong with them. And there isn't. You're made perfect like this. Humans, we always need to change how we're created." Leandro, Leandro, Leandro - du är perfekt som du är! Världens bästa! <3


Älskar den här låten. Texten är helt underbar. Njut.



I will never believe in anything again [oh change will come, change will come]

Jag har köpt ett par skor nu, dock inte dessa här under och verkligen inte lika dyra. för 20 reais (= 80 spänn) fick jag ett par ballerinaskor. Det är vad jag kallar att fynda! Och idag var jag på Galeria do Rock och hittade nog en väska som många av er kommer kalla en "Gabi-väska". Rutig och färgglad är ledorden! Och ja ja, jag vet. Jag har egentligen skor- och väskförbud, men jag kunde verkligen inte låta bli... och jag lovar att en väska kommer att åka i soporna när jag åker hem! (Inte skor dock.)

På onsdag ska jag göra min första intervju med MST. Det ska bli sjukt sjukt spännande!! :) Intervjuguiden är fixad, från svenska till engelska till portugisiska. Ain't it good so say?! Min vän Igor är guld värd, översättaren nr 1! :) Han ska även vara min tolk, det kommer bli hur bra som helst.  12 sidor har jag skrivit på uppsatsen, 13 to go. Det kommer gå finfint det här, I'm sure of it!

Ikväll ska jag till en kyrka (!) omgjord till en indieklubb med coolaste bruden jag träffat här i SP, Mariana. Grymt kul ska det bli! Nu är jag sjukt trött så jag bör vila en stund. Kom väl i säng kl 4 i morse (efter en konsert) och vaknade flertalet gånger fram till 11 då Leandro ringde mig. Att sova när jag varit ute är inte min grej. Men tydligen så är att vara synsk det för ibland så är det svårt för vissa att berätta saker och ting, för jag vet ju allt, alltid! Det vet ni väl?

Nej då, jag är inte bitter, jag har ju i alla fall fått en puss på munnen...

It's a love story

The shoes of my dreams. o.O

Reebok: F/S HI Int från BRANDOS.se
Reebok: F/S HI Int från BRANDOS.se

I need them, correction, I want them.
And they want me.
It's a love story.


Sundays in SP

Are the best. Especially when you get to see one of these. :O



And these.



Oh yeah, I'm having fun alright! :)

Yo, what's up dude?!

The Ark are back!!! :D Och oh my gosh, Ola is to die for! :O

Rockklubb i São Paulo ikväll? Hmm hmm...







SELFMADE!

EPIC WIN x 3!

JAJAJAJAJAJAJAJA PIER PRESSURE 2010 och jag ska få se THE USED, PARAMORE och 30 SECONDS TO MARS! Det kan inte bli annat än top notch alltså!!



Om att gå vilse och att komma över telefonfobi (kanske)...

Ibland är det ganska tråkigt att skriva C-uppsats. Typ som när man inte får träffa den man tycker om och som man har sett fram emot hela förmiddagen. Eller det kanske i och för sig inte har med själva C-uppsatsen att göra egentligen. I och för sig. Det ska bli rätt skönt att byta miljö i morgon. Det är inte det lättaste att bo hemma hos Igor alltså. Hans moster är lite...speciell så att säga. Jag borde göra en massa saker, men fan alltså, det är jobbigt att ta tag i det. Ska i alla fall försöka specificera mig mer än vad jag har gjort. Jag pratade med den amerikanske professorn från UNIESP (ett universitet här i SP) som jag fått kontakt med igår och han verkar riktigt vettig. Han påminner mig fruktansvärt mycket om en lärare jag hade för 2 (?) år sen. Håret åt alla håll, halvsunkig skjorta och jeans. Urban med andra ord. I alla fall så gav han (Cliff) mig en del tips och telefonnummer. Som jag borde ringa. Som jag har svårt att göra. OMG I hate to make phone calls. Jag har nog telefonfobi. Jag tycker verkligen att det är skitjobbigt. Jag blir alltid så sjukligt nervös. Jag förstår egentligen inte varför eftersom det bara är att slå några siffror, trycka på "ring" och säga nåt bra. Men det är väl just det där med att säga nåt bra som är svårt för mig. Nog om min telefonfobi. Mer om det faktum att Maria kommer och hälsar på mig snart! Wihooooo! :D 1a maj kommer hon och Niklas hit och stannar tll den 14e. :) Ska bli riktigt roligt!

Mitt lokalsinne är nog inte det bästa tror jag. Konstaterade det igår när jag gick vilse två ggr. Hahaha. Den första gången jag gick vilse hade jag nog en temporär hjärnskada. På riktigt. Jag visste att jag skulle gå till Igors jobb, men ändå gick jag till Larissas. Stupid! Den andra gången lyssnade jag nog inte ordentligt. Som vanligt med andra ord. Fast mitt minne är inte det bästa faktiskt. Hehe.

Och nu har jag snart lyckats äta upp min godispåse från Sverige också. Som jag köpte för en vecka sen. Man, I'm bad at this. Better get down to business now. Jag har som sagt en del att göra...

Tchau tchau, até logo!

RSS 2.0