I will never believe in anything again [oh change will come, change will come]

Jag har köpt ett par skor nu, dock inte dessa här under och verkligen inte lika dyra. för 20 reais (= 80 spänn) fick jag ett par ballerinaskor. Det är vad jag kallar att fynda! Och idag var jag på Galeria do Rock och hittade nog en väska som många av er kommer kalla en "Gabi-väska". Rutig och färgglad är ledorden! Och ja ja, jag vet. Jag har egentligen skor- och väskförbud, men jag kunde verkligen inte låta bli... och jag lovar att en väska kommer att åka i soporna när jag åker hem! (Inte skor dock.)

På onsdag ska jag göra min första intervju med MST. Det ska bli sjukt sjukt spännande!! :) Intervjuguiden är fixad, från svenska till engelska till portugisiska. Ain't it good so say?! Min vän Igor är guld värd, översättaren nr 1! :) Han ska även vara min tolk, det kommer bli hur bra som helst.  12 sidor har jag skrivit på uppsatsen, 13 to go. Det kommer gå finfint det här, I'm sure of it!

Ikväll ska jag till en kyrka (!) omgjord till en indieklubb med coolaste bruden jag träffat här i SP, Mariana. Grymt kul ska det bli! Nu är jag sjukt trött så jag bör vila en stund. Kom väl i säng kl 4 i morse (efter en konsert) och vaknade flertalet gånger fram till 11 då Leandro ringde mig. Att sova när jag varit ute är inte min grej. Men tydligen så är att vara synsk det för ibland så är det svårt för vissa att berätta saker och ting, för jag vet ju allt, alltid! Det vet ni väl?

Nej då, jag är inte bitter, jag har ju i alla fall fått en puss på munnen...

Kommentarer
Postat av: Josefin

En puss på munnen!! Yei!

Vi kanske kan skypa nån dag om du har skype? Eller så kanske jag kunde få tummen ur arslet och installera den senaste versionen av msn på min dator så det går att använda.. jag har inte varit inne på msn på minst ett år. Jag har inte fått något jobb (förutom häktet som jag tackade nej till) men dels ska jag på intervju på Kungsbacka kommun imorrn (lite olika jobb där, korttidsboenden för barn och annat) och dels har jag fått kontakt (via Annas syster) med en föreståndare på ett annat korttidsboende (verkar skitbra), men dessutom har han planer på att öppna en ungdomsmottagning för ungdomar med speciella behov (tror jag) till våren och KANSKE ska rekrytera personal till den och nu har jag skrivit till honom och försökt göra mig själv intressant tills dess.. Så hål tummarna!!! Det verkar som att det går bra för dig med uppsatsen också? :) Du ligger före oss iaf, vi har bara 8 hela sidor än så länge, men har ju semestrat en hel del på sistone också ;) Vi hörs mycket snart tycker jag!! Puss och kram

2010-04-25 @ 12:27:05
URL: http://josefinus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0