My Plague

Jag har suttit i ungefär en timme med hemtentan och jag är redan trött på den. Detta bådar inte gott för resten av veckan. Att det sedan är 25 grader varmt ute och strålande sol gör inte saken bättre precis. Det blir epic failure på den. Ikväll ska jag i alla fall iväg och lyssna på lite trevliga band i Stadsparken har jag tänkt. Om jag nu lyckas få ner två sidor om arbetsgruppens psykologi.

Heja heja!

One step closer...

Nu har jag tagit ett beslut närmare Peru-resan. Jag har sagt upp min lägenhet. Bara en vecka kvar att bo i Tybble, sen kommer jag bara tillbaka för att flytta ut grejerna i juli. Det känns faktiskt riktigt bra. Även fast allt allt allt talade emot att jag och Emelie skulle säga upp våra lägenheter. Först ser Emelie en lapp på sin grannes dörr (som även hon ska säga upp lägenheten) där det står att hon inte ska glömma den skriftliga uppsägningen. Jag och Emelie får panik för att det betyder att vi måste knåpa ihop någon sorts uppsägningslapp. Jag ringer till ÖBO och efter x antal minuter kommer jag fram och rösten på andra sidan säger att det inte behövs nån lapp om vi kommer personligen till Bobutiken eftersom de förvarar alla originalkontrakt där. Okej tänker vi och cyklar upp till Brickebacken (där bovärdskontoret för studenter ligger och för er som inte bor i Örebro är det en helvetisk backe innan man kommer dit upp och tro mig, dit cyklar man inte frivilligt!). När vi väl kommit dit så ser vi en lapp där det står att alla uppsägningar sker på Bobutiken (återigen denna mystiska företeelse!).  Vi frågar snällt om det går att säga upp här, men icke då. Det är då jag förstår att jag nog inte har alla mina hjärnceller med mig, Bobutiken och bovärdskontor - det är mycket stor skillnad! Oj oj oj va dum man kan vara! Cyklar ner till stan och finally! - nu är våra rum uppsagda. Phew. Där träffar vi en socionom som jobbar med uppsägningar, kontrakt och "sociala frågor". Vi ställer oss mycket frågande till vad dessa "sociala frågor" egentligen är. När vi pratar med honom säger jag att det är intressant med strukturellt arbete varpå han säger "Ni borde satsa på strukturellt arbete och få jobb här, det är mycket högre lön här än på ett socialkontor hehe". Eeeeh. No thanks, jag utbildade mig inte till att jobba på ÖBO (ÖBLÄ borde det heta så krångligt som allt är). Så från och med 31 juli bor jag inte i Örebro, fast rent praktiskt så kommer jag inte att bo här mer än en vecka till eftersom jag åker till Borlänge nästa söndag. Lite vemodigt, men ja, det är så här det får bli! 

Nu ska jag bara ta tag i att lära mig spanska...ja juste...det var den lilla parentesen också!

Peru ftw!



Smickra mer!

Usch jag blir bara mer och mer förvirrad av allt snack om Peru, säga upp lägenhet eller inte, vilka CSN-papper som ska fyllas i och skickas in, vilka vaccinationer man ska ta... kan inte nån bara bestämma allt åt mig? Det vore så himla bra.

Då är det bra att det finns ledare som Tobias som tycker att man ska bli instruktör. He made my day kan man lugnt säga. Nu snackar vi smicker på hög nivå eftersom det är min favvoledare på Friskis. Man kan inte annat än tycka om honom! (Man i den här frågan = jag.)

Nu tycker jag bestämt att det är dags för en liten prommis, plugga i solen (eller kanske regnet? Förut när jag burit ut min solstol och böcker kände jag duggregn. ORKA.) eller kanske lite Sex and the City. Snart blir det träna iaf! Göttans! :D

Sommarlov - kom fort!


Hittade den här gamla godingen också, nu börjar man känna sig lite gammal asså... (bara att jag benämner den som "en gammal goding" säger väl allt. Hahaha.)


500 gram av det bästa!

Back in town! Ska försöka få upp lite bilder från resan här. Nu är jag mest orolig för hur mycket pengar som finns på mitt konto. Jag tror aldrig att jag har shoppat så här förut. Det är nästan så att jag blir lite rädd för mig själv. Apropå att vara rädd för sig själv... hör på det här:

Äta 500 gram vindruvor på en timme, låter det bekant?
För mig är det verklighet.
Och jag tror verkligen inte att det är bra, inte alls faktiskt.

Aj.

Min ögonsten

Och jag höll nästan på att glömma...

Grattis älskade Isak 2 år idag! <3 <3 <3


Liverpool for the win!

Sitter här och väntar på att bli upphämtad för resa mot Skavsta och sedermera Liverpool. Tjohoooo! Jag ska till Liverpool i tre dagar! Jag kan knappt fatta att jag ska åka idag. Jag är inte nervös, inte uppspelt, ingenting. Men kul som fan kommer det bli, det vet jag!

Jag måste väl göra lite skäl för mitt namn också, jag är indeed en Beatlesnörd, men har inte lyssnat på dem på huuuur länge som helst. Nu, precis innan resan tänker ni att jag kanske borde lyssna på dem, men icke då! Här är det brasilianskt som gäller, närmare bestämt Dead Fish - huuur bra som helst! :D Sen att jag inte förstår nåt av det de sjunger om, ja det är ju en helt annan sak...


Cheers mate!


Vicious Circle

Sitter här hemma och tycker synd om mig själv. Jag har ont i huvet, är otroligt spänd i nacke och axlar. Känner mig t allmänt ful och jävlig idag. Idag har känts som en sån dag då jag helst skulle ha stannat hemma i sängen. Har suttit med delar av gruppen  på förmiddagenn idag och skrivit på projektet vilket resulterade i ca en halv sida analys. Sjukt ineffektiva var vi. Min hjärna går på lågvarv just nu. Vill bara dra nåt gammalt över mig just nu känner jag.  Ska ta och vila en stund nu innan jag åker iväg till Friskis. Hade behövt fixa lite grejer på stan egentligen, men jag orkar verkligen INTE det nu.

Allting förvirrar mig just nu. Mest han. Jag vet ingenting längre. Det kanske är dags att utvärdera läget - "pros and cons" ? Jag lägger ner mer tid på det här än nåt annat. Och jag verkar vara den enda som gör det. Jag pallar det inte mer.


Later!

1,57 meter över havet

Hittade denna på NA:s (Nerikes Allehanda) hemsida. Jag är med, men jag syns inte så jättemycket. Så går det när man är minst av alla på en spelning.

Har för övrigt haft en skitskoj helg med Narins 20årsfest på fredagkvällen och besök av Maria från Krillehöla resten av dagarna. Blodpudding, skratt, promenad, ananaspaj, Facebookande, viktnedgångar (kanske uppgång efter denna helg? Haha) och chokladkakor är bara några av ingredienserna.

Nu ska jag parkera mig framför tv:n med SATC-boxen.
Tjohej!

The Machine 15

Okej, jag har varit lite dålig på att uppdatera de senaste dagarna, men jag har varit så himla duktig med att träna att jag totalt har glömt bort att underhålla min lilla blogg. Har för övrigt varit en sjukt bra mästerkock de senaste dagarna också. Träningsfreak + mästerkock, kan jag bli bättre? Jo, jag har suttit i bibblan idag på förmiddagen och läst. Tack tack, jag vet, jag är ju sjukt bra alltså. Ingen jantelag här inte. Ge mig mer, ge mig mer!

Nu ska jag lägga upp de utlovade bilderna från Millencolin-giget på Satin i fredags som jag så glatt skrev i mitt förra inlägg att jag skulle lägga upp dagen efter. Jag tror inte att jag behöver skriva så mycket om själva spelningen, titta och njut! :D

   

                                
           

         

Så här såg jag ut efter konserten, alltså ett jack i läppen om det nu inte syns. Fast luras inte av min ledsna min, jag var gladare än gladast! I promise!



Och följande blåmärken återfanns på offret:




Bästa bästa spelningen på mycket länge!
Tack som fan grabbar!
<3

Right about now!

Shit pommes vilken konsert det var! En MONSTER-konsert som Olof kallade det. Hell yeah. Och jag träffade en kille från São Paulo där. Otippat? Svar: JA! Hahaha. I morgon kommer det bilder!

Puss o kram skumbanan!
<3!

RSS 2.0