Utropstecken utropstecken utropstecken

Kanske kanske kanske blir det röj nästa lördag istället!
Hoppas hoppas hoppas med stora och feta och kursiva bokstäver samt  tre utropstecken.

Och vad fan är "maggropskänsla"? MAGKÄNSLA heter det god damn it!!! LÄR ER!

Trött som fan och sliten som få. Dags för sängen - ja tack!

Ps.Jag är mkt väl medveten om att jag ofta använder tre varianter av grejer. That is my thing. No need to shout.

MILLENCOLIN STÄLLER IN!

FAN! Jag som har sett fram emot detta så jävla mkt och så ställer dom in! JÄVLA CRAP! =/ Vem vet när jag får se mina älsklingar igen? Att inte Sverige förstår hur bra och stora dom är?! Vad är det för fel med svenska folket? Och vad är det för fel med dom som nominerar band till Grammisgalan?!  Hade fått detta mejlet från Millencolin idag...

Millencolin News 20081126

Hjälp oss vinna en Grammis!

Millencolin är för första gången nominerade till en Grammis. Vi är
nominerade I kategorin "årets hård rock".

Hjälp oss att vinna denna Grammis genom att rösta på oss här
http://vote.grammis.se/kategorier/arets-hardrock.aspx

Tack snälla!

/Millencolin



Men skoja inte i min lilla låda!

Fan då! Bilden blev ju asliten!

>.<

För er som inte kan läsa pygméspråk kan jag ju berätta att det står MILLENCOLIN och NEVERSTORE under utländska skivsläpp. Fan vilken bra koll dom verkar ha på Aftonbladet! Kanske jag kan få jobb där...?

Nu har ni överträffat er själva, Aftonbladet!

Läste precis på Aftonbladet om Rockbjörnen och gissa vad jag hittade på utländska skivsläpp för 2008...




Aftonbladet - I like! xD

Ochjagharfortfarandeintekunnatskapanågotvackert

___________________________________________________________
Jag får inte till det idag,
orden räcker inte till.
Jag får inte orden till meningar,
kan inte skapa något vackert,
något som stannar kvar i minnet hos dig som läser.

Orden rymmer,
de släpps lösa i mitt huvud
och jag har ingen kontroll över dem.
Känslorna tar överhand,
det är de som bestämmer över orden, över mig.

Och jag har fortfarande inte kunnat skapa något vackert,
något som stannar kvar i minnet hos dig som läser.
_______________________________________________
2007-06-03


Nu missade ni honom igen!

Och nu nåt för alla Friskistöntar därute! Onsdagarna är vigda åt ett medelpass kl 17.30 och ledaren brukar under stretchen filosofera lite...

"Om man har varit tillsammans med någon i 40 år, är det okej att göra slut på telefon? Inte? SMS då? Nähä. Men 4 veckor då? [tystnad] Jag var den som fick det samtalet idag. Nån annan hann före. Det är därför jag har varit lite ostabil idag. Jag har nog varit nån annanstans. Men ni kan väl passet nu ändå så?! Och nästa vecka ska vi prata om livets mening! [skratt från alla 100 motionärer] Jag tror jag vet vad den är! Det ska levas. Jag tycker det är så tråkigt att prata om cykelställ och parkeringsplatser. Tänk på livets mening till nästa vecka så diskuterar vi det."

Nu missade ni känslo-Tobias ännu en gång, Jossan och Maria! Attsingens alltså! Det här är inte helt okej hörrni! Skärpning! ^^

En liten notis för er som inte tyckte detta var roligt, don't worry: Tobias måste nämligen upplevas!



Dusch, mat och film - ja tack!


Escape Artists Never Die

Att blogga eller inte blogga, det är frågan. Just nu är svaret eller inte. Tyvärr. Jag känner att jag varken har tid eller lust att skriva. Men eftersom Maria så gärna ville läsa nåt som jag skrivit så tänkte jag publicera en dikt som jag skrev för ett bra tag sen. Snyggaste bilden på mig och sångaren Matt! Tjoho!

                                                                             



_______________________________________________________________

Limma ihop mig om det går

Försök

men jag förstår inte varför du ens försöker.

För jag går inte att limma ihop

Titta på bruksanvisningen, men jag tror inte att det står hur man limmar ihop en trasig själ.

Jag går inte att limma ihop, tyvärr älskade.
Jag har gått i tusen och åter tusen bitar,
och det är många som försökt limma ihop mig.

Varsågod, det är din tur.
Försök.
Om du nu så gärna vill.

_________________________________________________________________
2004-11-23


Begravning för en vän i morgon

FUNERAL FOR A FRIEND + GABI + NARIN = TRUE




<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Together or not?

Usch va dålig jag har varit på att uppdatera. Men efter en helg i Luleå hos brorsan så är jag back on track igen! Pratade med bror min om julfirandet (alltid detta bekymmer!)...Synd att en person ska förstöra så att barn inte vill fira jul hos sin pappa. Julfirandet blir hos mamma med andra ord. Skoj. (Or not.) Ibland önskar jag verkligen att mamma och pappa bodde ihop. Då vore det inte sånt krångel med julfirande, födelsedagsfirande, påskfirande... Men det är så mycket annat som vore jobbigt: bråk, gnabb, deras olikheter, pessimisten vs. optimisten - you name it! It's all for the best I guess. Jag vet ju inget annat än att mina föräldrar bor isär så något annat vore konstigt för mig. Fast ändå...

Lyckades ta två bilder under min vistelse i Luleå. Haha så bäst är jag.


           


Arrividerci snyggingar! Uppdaterar när jag har inspiration, just nu känns det lite andefattigt...

Halloween så att säga...

Okej. Fredagen var skitkul. Bortsett från att jag betalde 60 spänn för att gå på toa. Kom in på Kåren (jag fattar inte hur) och försvann in på toan med ett "be right back" . Synd bara att det inte blev så. Jag tror fan jag var inne på den där toan i en halvtimme (jag mådde mer illa än en gravid ko) där jag försökte spy, skriva meddelanden på engelska (min förmåga att skriva sms när jag är full är mkt begränsad, med engelska tredubblades den här oförmågan) och besluta mig för om jag orkade gå hem till Jossan för att hämta alla mina grejer. Jag lyckades med alla tre grejerna ovanligt bra plus att att jag faktiskt knåpade ihop två sms på svenska oxå. Det är en väldigt stark minneslucka precis där. Hmm. Det är alltid lika skoj att kolla utkorgen varenda gång man varit ute "Vart är du? Jag är vid schalgerdansgolvet." Eller varför inte "Fan att inte du är här! Jag saknar dig!" Den sista är närapå ett citat från i fredags. Ehrm.


                         


Att sedan ta sig till stationen dagen därpå var inte det lättaste. Efter att ha missat stadsbussen med ungefär 2 minuter så fick jag vänta en halvtimme på nästa, varefter den var försenad med 10 minuter (1 minut i Örebro är fan inte 1 minut god damn it!!!!). När klockan var 10.15 fick jag lite småpanik eftersom bussen till hålan gick 10.30. Jag beslutade snabbt med min feta (or not!) plånbok att ringa taxi. Kosta vad det kosta vill! Efter en hyfsat snabb färd var jag vid stationen 10.32. Taxichauffören gjorde en fuling, körde in på bussfilen och svängde in där bussarna brukar svänga, varefter jag skriker "Där är min buss!" och viftar frenetiskt mot den vita Säfflebussen. Taxichaffisen bokstavligt talat lägger sig på tutan och busschauffören stannar, jag rusar ut och får mig en åthutning att "jag åker härifrån 10.30". Ja det vet jag väl för fan, annars hade jag ju inte haft så förbannat bråttom!! hade jag velat skrika i hans öra. Men det gjorde jag inte. Jag är en snäll flicka så jag log och sa att jag missat bussen. Mådde illa ungefär hela färden hem och med solens strålar stickandes i ögonen kände jag mig som Virginia i "Låt den rätte komma in" (som vi för övrigt ska se i morgon! Tjoho! Och jag ska bestämt läsa ut den tills dess, så I better get to business so to speak eller på svenska om ni så vill, så att säga.)

Mitt nya namn är Gabriella Såattsäga (tänkte bestämt på Josefin Således och Maria Morbid). Jag vet inte hur många gånger jag har sagt det den här helgen. Förmodligen för många.

Och det är inte så bra att äta 500 gram vindruvor på en och samma gång eller hur?
Jag mår illa, jätteilla.

RSS 2.0