3600 meter över havet

Hej hej kara vanner!

Jag tyckte att det nu var dags for en liten uppdatering har i bloggen. Jag har inte varit alltfor aktiv pa den fronten just nu. Kika garna in pa min resedagbok, dar har jag lite mer frekvent uppdatering. Idag har jag, Petra, Emelie och Catarina atit den ackligaste bufféen i mannaminne. Sa javla skitackligt. La posada del Condor heter stallet och det ligger i Chivay uppe i Colcadalen i Peru. At aldrig dar, alltsa seriost, en varning utan dess like. Jag madde typ illa efterat. Maten var kall och acklig. De misslyckades t o m med att skiva upp avokado. Det hade kanske inte varit lika hemskt om inte det var sa att vi sparat oss hela formiddagen for denna buffé. Emelie gick pa svaltdiet infor denna trevliga (trodde vi) upplevelse. Dessutom sa kickade agaren ut oss forra gangen vi var dar - biaaatch! Sa egentligen vet jag inte varfor vi gick tillbaka nagra dagar senare. Jo, det vet jag, vi har atit samma mat valdigt lange och da sag vi denna buffé uppdukad och redo att bli uppaten. Tji fick vi, man ska ga till de stallen man kanner till (vilket har i Chivay inte ar alltfor manga). Eller som snacket gick idag:

Petra: Vi ska nog ata pa stallen som vi kanner till, som kaffestallet.
Jag: Vilket kaffestalle da?
Petra: Stallet dar jag dricker kaffe.

Ibland ar hon alltfor underbar. Jag kan bjuda pa en till som hande pa vagen ner fran vart besok vid Amazonasflodens kalla...

Andreas: Jag undrar vart vi ar den 16 december...
Petra: Ja, det beror ju pa vart vi ar nanstans.



Samma lat i en timme, det ar grejen har i Peru. Jag gillar det inte sa jattemkt, men jag gillar att jag far aka till Arequipa pa mandag och uppdatera min icke-existerande garderob.


Ciao amigos mios!


Ps. Ni far inte ha sa manga fester och sa roligt utan mig! Det ar strangt forbjudet! A.k.a. jag saknar er muchomegasupermkt.





RSS 2.0