Like a robot

Hahah wth liksom! Aqua var väl...utdöda, eller?



Sjukt irriterande dag. Ibland kan folk verkligen inte förstå sitt eget bästa.
God natt, i morgon är en annan dag!

Äntligen!

Inom de närmsta dagarna kommer denna goding vara i min ägo! Jag, Emma och hennes pappa shoppade loss i fredags, men tyvärr fanns den inte i lager på Telenor så får den snart skickad :) En vinterjacka blev det också, sjukt värd fredagkväll måste jag säga :))


Sir Paul McCartney

Jag har ju glömt att berätta...jag ska ju få se Sir Paul McCartney LIVE i Globen den 10 december....jag döööööööööööööööööööööööööör! Detta är helt fucking jävla otroligt! Jag kan inte förstå det själv! Det blir jag och modern som åker och röjer. :) Vi fick inte bästa platserna så får väl ta med oss kikare :P Haha. Men vi är lika glada för det! Tjohej!!





Han är för tusan 69 och still going strong, hejja Paulie!

Ps. Är inte svarvita bilder sjukt mycket snyggare än färgbilder? Alla blir snygga i svarvitt, mycket känsla och många nyanser av en människa kommer fram.

Fest hos Bagge (?)

Detta måste vara helgens alltså! Så jäkla klockren HAHAHAHA.



För övrigt krossade Leksand Almtuna med 6-0...det ni!! :D
I morgon är det jobb igen, tjohej! 3:e veckan och still going strong!

Puss och kram skumbanan!

Nu ska masarna visa var skåpet ska stå!!

HELG!!!!!!!

Jag har aldrig längtat så mycket efter helg så mycket som när jag jobbar heltid 8-17 varje dag. Att få sova ut är ju det bästa som finns! Men tror ni att jag får göra det? Nej, inte då...jag vaknar ju klarvaken kl 7 (kan ju även bero på att min roomie kollar Formel 1 vid den tiden i och för sig), försöker slumra med musik i öronen (min sovskiva nr 1: Waking the Fallen med Avenged Sevenfold. Sover jävligt gött till den skivan av nån konstig anledning...) men katten lever om och när jag är i nån sorts slummer så börjar hon jama som en jäkla tok...denna katt alltså!

Idag blir det hockey, hej och hå! Almtuna - Leksand. Emmas pappa har fixat VIP-biljetter. Sjukt najs alltså! :) Länge sen jag var på hockey nu, måste ha varit när jag och Emma var på Örebro - Leksand förra hösten.

Sååå....heja Leksand!!




Eye candy

I och med Sverige - Holland-matchen kom jag på att det var visst nån som jag tyckte var väldigt snygg i det holländska landslaget....efter många om och men kom jag (med lite assistans av Emma) på att det var denna pudding... :)







Och han är 86a! Helt barntillåtet med andra ord :))

Gabi - årsmodell 2008

Det är aldrig fel att få lite kärlek! Emmas Tingeling ger mer än gärna av den varan...men bara när det passar henne. ;)





Jag har blivit lite imponerad av Emma och hennes disciplin gällande Cambridgedieten. Hon har hållt på i 3 veckor och umgås ändå med oss andra som äter. Jag skulle aldrig klara av det, men alla ska ju hitta sin egen grej. Jag blir verkligen inspirerad av henne och idag har jag spenderat 2 timmar på gymmet...alltså shit så duktig jag är!! Här ska gås ner i vikt och bli vältränad! Detox och GI-mat ska stå på menyn. Och vita veckor. Heja heja!



2008. Så vill jag se ut igen. -10 kg och sen är jag där.

Jobba jobba jooooobba

Första jobbveckan avklarad! Har haft en lugn vecka, vilket för mig innebär att jag blir ganska rastlös. Har suttit och läst en massa: akter, böcker och skrivit lite journal. Fick vara med i ett akutärende i torsdags...sjukt skoj! Eller ja, skoj kanske inte är det ordet man ska använda inom min bransch...men det ska bli spännande! Jag hoppas att jag får arbeta med detta ärende. Verkar vara en rätt tajt arbetsgrupp, men de är härliga. Många olika personligheter och tre av oss har pluggat i Örebro.

Jag har dock varit nära att begå mord denna vecka. Men jag borde nog dömas till förmildrande omständigheter eftersom katten ifråga faktiskt dragit detta på sig själv. Hon far runt som en Duracell-kanin på crack och river i väskor, jamar och hoppar runt. Och inte blir det nån sovmorgon denna helg eftersom Emma är en F1-nörd och måste se det kl 7 på morgonen....alltså...GAAAAH! Jag får väl lägga mig och vila på eftermiddagen som den gamling jag börjar bli. Hahaha.

Hittade även denna snygga bilden på mig och Emma anno 2008 sisådär...!


RSS 2.0