Fjärilarna flyger (i magen)

I brist på annat och för att jag är så jävla bra.


----------------------------------------------
Våra fingertoppar möts,
nuddar försiktigt vid varandra
Osäkert, som om vi inte visste vad vi kände

Men så kommer känslan,
liksom smygande
och sakta, sakta
börjar fjärilarna att flyga någonstans i magtrakten

Och jag tvivlar inte längre på att det är dig
och
bara dig jag vill ha
-----------------------------------------------
2005-02-12


Nu drar jag till Borlänge - so long suckers!


Jag kunde inte ha sagt det bättre själv - ÄNTLIGEN!

Har precis suttit och läst lite på NA:s hemsida och vad kan jag läsa om inte den underbara "nyheten" (detta hände 1 januari i Örebro så någon nyhet lär det ju egentligen inte vara) nämligen att Rix FM har slutat sändas här. Jippi! Äntligen! Alla läsare var "sååååå upprörda" över detta och menade att radiokanalen som ersatte Rix, Rockklassiker, inte har en tillräckligt stor lyssnarskara och att Rix och Mix Megapol inte aaaaalls är samma sak. Det är dom ju. Typ. Förutom att Megapol spelar mer lyssnarvänlig musik än Rix som verkar ha en lista som går på repeat dagarna i ända. Lite tröttsamt kan man säga. Jag lyssnar ju egentligen inte så mycket på radio så mig kvittar det egentligen. Kul med lite variation i etern dock!

Fick precis ett meddelande om att mina böcker har kommit! Yes! Eller kanske inte, för jag har hela tiden skyllt på att det är för att jag inte har mina böcker som jag inte kan plugga, vilket i och för sig är sant men men...nu får jag väl ta tag i helvetet.


Och idag är ingen vanlig dag för idag är Marias födelsedag! Grattis älskade vän!



Mr Vain

Nu har jag varit så där dålig på att blogga igen. Men det finns så mkt att göra och så lite tid. Tyvärr. Om jag kunde skulle jag göra allt i hela världen. Sort of. Idag är det 20 dagar kvar till avresa mot Brasilien. Helt sjukt nära är det nu. EXCITED!Jag har dessutom kommit in i någon sorts nostalgitripp gällande musik. Idag hittade jag denna låt på Spotify (vilket för övrigt är sjukt bra!)...




Hej hej hemskt mycket hej!

Jag borde verkligen uppdatera här oftare, men tja, tiden har inte riktigt varit på min sida de senaste dagarna. Ny kurs har ju börjat och det lär ju bli lite mer att göra nu. Lite är snarare en underdrift, det kommer bli aaaaasamycket att göra (en död apa du vet Jossan haha). Psykologi står på schemat. Ska bli skoj, men nästa vecka ska vi läsa sammanlagt 300 sidor som min kära kursare Alexandra räknade ut idag. Phew. Jag har inte ens böckerna. Heja mig alltså! Något mer som verkligen är "heja mig" är att jag lyckades med bedriften att ha sönder (?) ännu en kamera. Eller jag vet egentligen inte om det är jag som har haft sönder den för den var lite överallt i lördags och jag hade nog inte riktigt så stor koll. Hmm. Ännu en kväll avslutades med att jag inte kom ut, fast just nu kom jag längre än väntat. Jag förstår inte vad det är med mig. Jag drack ju inte mycket (fast det tyckte Maria när jag berättade för henne idag) och varannan vatten. Nästa gång blir det ännu mindre och varannan vatten. Då jävlar ska jag må bra. Jag vill inte detta mer nu.

Nu har vår kära utbytesstudent från Holland åkt hem. Det är lite sorgligt måste jag säga. Världens mysigaste söndag blev det när killarna lagade mat och jag undrar varför vi inte gjort detta varje söndag under hösten egentligen? Men men, bättre sent än aldrig! 

Nu är det i alla fall för sent för mig, dags att nanna!
Go natt!

                                    


                                                              

There are two types of people in the world

Jag skäms lite för detta måste jag medge. Men fan va bra den är!



Och inte nog med att det är Brittan, det är översatt till spanska för alla som inte förstår!
Haha.

COUNTDOWN BRAZIL

Nu börjar nedräkningen! Yay! COUNTDOWN BRAZIL can begin!





Och jävlar vilka skills jag har i Paint alltså. Det är nästan så att jag svimmar av stolthet! I think you're kinda proud of this Pedro? Right? ^^ (Talking about my skills in Paint that is. Haha.)

Beijos!

Borde du sitta här Gabriella?

Svaret på den frågan är förmodligen ett rungande "nej". Det finns 100 miljoner andra saker som jag borde göra, men nej, jag gör inte nån av dem. Plugga är det first and foremost viktigaste just nu, men två böcker á ca 200 sidor var känns inte alltför lockande. Stressläsa är min grej alltså! Gabriella "stressläsa" Sundqvist kanske jag borde döpa om mig till?

Förresten känner jag mig riktigt stolt och osvensk eftersom jag inatt inte accepterade att utbytesstudenten i min korridor härjade loss med sina kompisar i vårt kök. 03.45 vaknade jag av att det lät som om ett jetplan flugit in i köket. Svensk som jag är låg jag i en halvtimme och försökte att inte låtsas som att nåt hänt och tänkte att "de slutar väl snart". Men icke då! Till slut fick jag nog och stapplade ut i pyjamas och allmänt sömndrucken och möttes av tre aspackade killar som hade kameran i högsta hugg. "Fan heller!" tänkte jag när jag såg kameran och undvek att vara i närheten av den. "Gabriella Gabriella I'm sorry!" sa Jerry och försökte blidka mig. "I helvete heller! Gå och lägg er för tusan! ". Hade jag velat säga. Men jag bara "yeah yeah whatever go to sleep". Och tro det eller ej, efter det så höll de käft och gick och lade sig. Jag hade kunnat haft överseende med detta om det inte varit så att det varit en ytterst omvälvande och bland en av mina värsta dagar på mkt länge. En ögonöppnande dag. Jag ska bli en ny människa. Detta är inget skitsnack och nåt som jag bara säger nu, utan nu blir det ta mig tusan förändring! Den här låten passar därför ytterst bra för mig idag, "Attention" av The Academy Is...



Fuck you - I'm going to Brazil!

Ok.  Varför ska man egentligen bry sig när nån annan inte gör det?
Fuck this.
I'm going to Brazil. <3


E20 Norr

-19,5 visar termometern i fönstret. I mitt rum är det 17,4.

Välkommen tillbaka till Örebro, Gabriella!



RSS 2.0