Tjugoåttonde januari tvåtusentio, schwihooo!

Faster igen!!! Jag älskar't! Böla är ett faktum.

Kärlek till er alla.

Pussi!

Rusted From The Rain

Shit. Jag måste verkligen omprioritera lite i mitt liv. Och jag måste få lite mer koll. Jag var helt totalt övertygad om att jag hade föreläsning kl. 9.15 i morgon, men sen så öppnar jag min studiehandledning och hej och hå! Här börjar vi 13.15. Sicken liten glad överraskning! Men det betyder att jag går upp tidigt i morgon och pluggar innan jag sticker till gymmet och sen till föreläsningen. Jag har nämligen seminarium på fredag som jag inte har lagt ner så där jättemkt tid på, eller det har jag väl egentligen, men jag har inte kommit nån vart helt enkelt. I morgon ska det dock skrivas som aldrig förr, heja heja!

Som att jag inte har tillräckligt med ångest så hade vi idag info om C-uppsatsen som ska skrivas de sista 10 veckorna på denna termin och ja, jag började tvivla på min idé om att skriva i Brasilien. Dels är det en helvetes massa logistik att fixa med och dels kommer jag skriva ensam. Vilket leder mig till den slutsatsen att det kommer bli fruktansvärt jobbigt, det var det tjejen som höll i infon sa idag också. Men, då leder det mig vidare till det lilla problemet att jag inte har nån annan att skriva med eftersom alla andra redan har bestämt vilka de ska skriva med och vilket ämne de ska skriva om. Och jag vill verkligen inte skriva ensam, i alla fall inte om jag är här i Sverige. Det blir ju så dödens tråkigt då.

Om drygt en vecka ska jag se dessa underbara pojkar i Göteborg! Tjohej! Kommer bli så grymt bra!





Time to sleep...


Boa noite!

Buenas noches!

Good night!

God natt!

Asså baaa!

Kolla in denna artikel! Där var ju jag för inte alls länge sen! Shieeeet pommes alltså! : O
Stackars, stackars Machu Picchu! : /

Und jetzt: pluggish och tvättish!

Auf Wiedersehen meine Freunde.




The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

En fredagskväll kan tillbringas så här...




...men också så här, som jag och Evelina har gjort med chips, dipp, godis, vin och vältrande i sorg och kärleksfilmer. Det är så det är när ens kärlek visar sig att bo på andra sidan jorden...

Det är nämligen så att jag älskar den här filmen, Love Actually. För alla er som inte har sett den säger jag bara, SE DEN! Om inte för romantikens skull, så bara för att se den här dansen av Hugh Grant en gång till. Klockren!




Och när ni ändå vältrar er i kärleksfilmer så titta också på underbara, fantastiska, färgsprakande Moulin Rouge med Ewan McGregor och Nicole Kidman.





Nu är det dags att gråta lite och sen sova. I morgon bär det av till gymmet med Jossan och sen ska jag hinna med bussen till Kristinehamn också. Heja mig!

Go natt små söta!

Örebro Ink.

Igår fick jag bevittna detta, I like! :) Heja Pernilla! Heja Waterproof!




Och ja, snart så är det dags för mig. Då vill jag att det ska ut så här. Så jäklarns snyggt alltså. :))




Over and out, nu är det dags för gymmet!

Herrå!

All Nightmare Long


Okej, jag vet att jag är riktigt jävla efter, men jag har blivit kär. Igen.

 

Isak.

Den 1a februari 2010 kommer jag inte längre att vara hemlös - oh yeah, me like. Very much faktiskt.

Pratade med en av mina älskade bröder ikväll och snart är det dags för tillökning i familjen. Och oj vad jag saknar Isak. Jag måste få träffa honom snart. Mitt älskade lilla hjärta! <3


50 graders skillnad, jo man tackar!

Hemma i kalla Sverige och det första jag gjorde var detta...



Skinksmörgås, risgrynsgröt och julmust, livet är ljuvligt ibland!

Och dagen efter bjöd jag på detta...




ACAI från Brasilien, det gäller att vara mångkulturell minsann!


Det är inte direkt så att man är jättepigg när man rest i 24 timmar... jetlag kallas det även.



I morgon beger jag mig mot Örebro, ska våldgästa Anna och Josefin, fast de inte är hemma (för de är på Zanzibar de j-larna!), men är man bostadslös så är man, dock hoppas jag på att jag får veta i morgon om jag har fått en lägenhet i Örebro eller inte. Fingers crossed!

Det är inte nådigt mot stackars mig att ha en temperatur på cirkus -20 grader när jag kommer från ett land där det är +30. Jag fryser ihjäl. Bokstavligt talat.

Enough said, take care ya'll!

Beijos!

Feliz Ano Novo!

Lite bilder fran gardagen med mina alskade vanner i São Paulo. 
Jag saknar er redan.
<3

     

3 dagar kvar, sen ar jag hemma. Sakna mig inte for mycket tills dess. :))

RSS 2.0