Tapetklister under mina skor, du är så mycket vackrare än vad du tror.

Jag har lite 90-talsnostalgi just nu. Dessa pojkar kom i slutet av detta underbara årtionde och är från nåt så otroligt som min hemstad Kristinehamn! Det är inga dåliga grejer det inte! Och juste! Han som spelar keyboard i bandet är morbror till en klasskamrat jag hade på mellanstadiet, stora saker händer minsann!

Lyssna och njut, det blir inte bättre än så här! :)


Beslutsångest kan man aldrig få nog av minsann!

Okej. Nu har jag panik. Jag har 100 olika idéer om vad jag ska skriva om i min C-uppsats, men jag kan inte få ner dem på papper. Jag behöver ha hjälp, allvarlig sådan. Jag vet inte vad jag ska göra. Idéerna jag har är följande:

- Abortfrågan (alltid en brinnande sådan i Latinamerika)

- Jämlikhetsarbete ur ett kvinnoperspektiv

- Något socialt projekt kring föräldralösa barn

- MST (de jordlösas rörelse), men jag har försökt att kontakta dem och ett grundläggande krav var att man kunde portugisiska och det kan ju inte jag så...

- Social ojämlikhet

- Socialarbetares arbete i Brasilien generellt och i São Paulo specifikt.


HJÄLP! Jag vet inte vad jag ska välja. Har ni nåt bra tips på hur man ska ta beslut? För det är nåt som jag inte är alltför bra på....


Jag gör avrapportering när jag kommit på vad jag vill.


Förresten!

In Flames ska spela på Metaltown 19 juni i år, nån som är sugen?!

I know I am!




In Flames @ Peace and Love 2008. Wunderbar! :)

It ain't quite like in Sweden

Hej och hå, i Örebro snöar det som tusan just nu, men titta här hur det ser ut i São Paulo.... OMG! :O  Den här bilden är dock riktigt skön. :))






Men shieeet! Och dit ska jag åka snart, hjälp!

4286 gram och 55 cm - lille Noel har gjort entré i världen

Det mest underbara hände i torsdags kl. 21.14 på BB i Gävle. Älskade Noel, min andra brorson föddes. <3
Jag hade tänkt att lägga upp ett sånt där sött babykort här, men nej, blogg.se är inte min vän idag så jag skiter i't helt enkelt.

Likaså gör jag med pluggandet nu. Fast tro det eller ej, Wahlbergs bok "Samhällsarbete - strategier för ett radikalt och humanistiskt socialt arbete" är intressant! Kors i taket minsann!

Och nu har jag bestämt mig, jag ska skriva C-uppsatsen i Brasilien. Social inequality kanske vore nåt att forska mer om? Måste ju finnas nån organisation som håller på med det, kan tänka mig att de flesta människorättsorganisationer arbetar med det.

Dags att kolla resor nu med andra ord...


RSS 2.0