2008 - here I come!

Tänkte att det va dags att blogga så här på årets sista dag. Jag hoppas verkligen att detta år som kommer ska ge mer än vad 2007 har gjort. Inte för att det har varit ett dåligt år; jag har funnit många nya vänner och bekantskaper över vilka jag är jätteglad! <3 Jag trodde inte att det fanns så många fina o omtänksamma människor i den här världen, men sanningen att säga är att det finns fler av dom än det finns motsatsen.

O jag har kommit på att jag faktiskt måste älska mig själv för att kunna älska andra. På riktigt.


Som avslutning måste jag ju naturligtvis önska alla ett

GOTT NYTT ÅR!

Från oss alla till er alla...

Sista inlägget på ett tag nu. Åker till Östersund me pappa o Ulla i morron o kommer inte tillbaka hit förrän den 27e igen. Men, men, jag hoppas att ni klarar er utan mina visa ord! :D Hehe.

Såg "Idol önskar God jul" förut. >.< Så sjukt pretto o smörigt. Usch. Jag s-p-y-r ! Men Ulla ville se det så då vare bara o böja sig för Eders majestät. Gaaaah. Orka.
Dags för o packa det sista nu. Sen blire nog duschen o sängen. Vi ska åka tidigt i morron. Eller ja, så tidigt som det går.


GOD JUL på er alla!!! <3

Allas eran egna lilla tomtenissa

Gabriella

Pessimist - javisst!

Jag känner mig riktigt lessen. Eller ja, lessen kanske är fel ord. Snarare trött o besviken. Först läser jag att Paramore har ställt in sin Sthlm-spelning. O sen två minuter efter så får jag ett mess från Narin att det inte blir nån varmt-lands-utlandsresa över nyår. Buhu. Nu blev jag riktigt riktigt sad. Det betyder att jag måste vara i Kristinehamn aslänge. Gaaah. I can't take it!  >.<
O inte äre nån snö ute heller. O inte blev det nån piercing i tisdags. Usch. Känner mig inte alls på humör nu.
Kanske blir det bättre med lite Harry Potter - läsning? I do hope so.

Over and out.

Funderingar kring kommentarer och tokleenden

Nu äre "jullov"!!!! :D :D :D Vi är klara med fältrapporten. Känns hur skönt som helst. Har tagit mig till Borlänge nu. I morron blire till o sova ut o sen läsa Harry Potter o lite träna. :)

Jag har fått ett antal svar på mitt inlägg där jag kort sagt sågade Kent. Jag har fått frågan varför Millencolin är så bra, och mitt svar på den frågan måste bli, LYSSNA på dom för tusan! :D Haha. Näe, men allvarligt så äre nog helt enkelt deras musik. Vissa texter är lysande, men många av dom skrivs i panik innan skivan spelas in (har jag iaf läst på hemsidan). Det är svårt att förklara varför man gillar ett band. Jag har bara fastnast för Millencolin. Dom slår an nåt i mitt hjärta antar jag. Tillbaka till Kent dårå... jag kan förstå att man kan gilla Kent, men nu får dom ju för tusan komma me nåt nytt! Melankoli lider vi alla av, men kom igen, tempoökning i låtarna skulle inte va helt fel! Men, men va bryr jag mig i det egentligen?  Jag har ju Millencolin. O Paramore. O Kid Down. Det är tre riktigt bra band som ni borde utforska! O Fall Out Boy så klart.

Fick oxå en kommentar på mitt senaste blogginlägg som jag blev lite full i skratt av. xD Haha. Frågan löd nåt sånt här: "Varför drar du alltid in dina kinder på kort?"  xD Haha. Det är helt omedvetet som jag gör det faktiskt. O jag gör det inte ofta kan jag ju tillägga! För det mesta tokler jag.

image4

Ibland blire inte som man alltid tänkt sig

Hade jätteroligt igår på våran julfest i korren, men den fick inget bra slut. Toan. Uschamejen. Vi hade iaf gjort skitgod mat! Köttbullarna va megagoda verkligen! :D 117 kort hade jag tagit för övrigt. O filmat lite. xD Hahaha. Det är väldigt intressant när man hittar kort på folk som man absolut inte känner igen. O väldigt många fina kort på mig, Emelie o Malin vare. Shite va vi tog kort asså. Well well, äre fest så äre. :P Men inget mer dricka för mig på x antal veckor. Jag mår illa av blotta tanken.

Den här bilden får tala för hela kvällen.
Emelie, jag o Malin liksom! <3

image3


Lite mer Millencolin - appreciation?

O nu undrar ni säkert va jag gör uppe så här tidigt när jag inte har någon lektion eller nåt grupparbete? Det va den frågan jag fick när jag åt frukost förut me mina korridorsgrannar. O jag har ett bra svar på det! Jag ska iväg o träna på friskis snart tänkte jag. :) Köra lite på gymmet nu på förmiddagen, så att jag kanske hinner tvätta o plugga sen i eftermiddag. Här gäller det o va effektiv! Jag menar, slappa kan jag ju göra i morron om det är så. :) Då har jag iaf varit på Friskis måndag, onsdag, torsdag o fredag. (Får se om det blir station på söndag oxå.) Jag tror nog nästan att jag ska ta me min säng o sova över på Friskis. xD Haha. Känns ju som att jag bor där numera. Hehe.

Ska ut o käka me Malin o Emelie(?) ikväll. :D Jag blev så grymt sugen på det igår kväll så jag var tvungen att dra iväg ett sms till Malin om min underbara idé. Asiatiskt är nog min melodi idag.

Funderade på varför alla älskar Kent så mkt. Jag förstår liksom inte va som är så speciellt me dom. Det är samma melankoliska skit hela tiden. Jag hör inte vart den ena låten börjar o den andra slutar. Inte för att jag inte tycker om melankolisk musik, men lite variation tack! Så om det är nån som gillar Kent där ute (vilket jag inte för en sekund betvivlar) så hör av er till mig o förklara va som är så speciellt för jag fattar det inte! Jag tycker att man ska ge lite mer appreciation till Millencolin istället. Ett internationellt känt band som borde få mer credit här i Sverige för det dom gör. Miljontals sålda skivor kanske säger nåt, eller? Tydligen inte.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 MILLENCOLIN <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3  <3


image2

Vad är det som händer med vår värld egentligen?

Det är helt sjukt det som har hänt här på universitetet. Att en lärare kan bli mördad här är ju helt jävla stört. Man kan nästan inte ta in va tusan det är som har hänt. Det är så overkligt på nåt vis. Hjärnan kan liksom inte hantera det. Även fast man inte kände honom personligen, eller hade honom som lärare så känns det hemskt. Det är så många personer som blir berörda när nåt sånt här händer.

Vart är vår värld på väg? Ska vi bli nåt sorts Mini-amerika nu eller vad? I do wonder and fear.


Va, ehrm exetera

Usch va läskigt det är med mannen som har blivit knivhuggen. O här på campus dessutom! Det trodde man ju aldrig skulle kunna hända, eller ja, tanken har väl iofs inte ens slagit mig, men iaf. Man hoppas ju att det är nån med ett motiv, annars kan den människan hoppa på vem som helst ju o då blire genast mkt värre tycker jag. Inte för att det här är tillräckligt läskigt, men men. Hoppas dom får fast gärningsmannen snart! Helst nu!

Går segt me grupparbetet för vår del. Det känns som att vi står o stampar på samma ställe just nu. Måste lyssna klart på intervjun innan jag sticker o tränar. Vi ska sammanställa det mesta i morron är det tänkt. Vi måste ju börja analysera utifrån olika teorier o perspektiv. Diskussionen o analysen kommer nog ta upp en ganska stor del tror jag.

Idag roade jag, Malin o Josefin oss me att räkna antal "va", "ehrm" (a.k.a. harklingar) o "exetera" (övers. etcetera) på föreläsningen. Föreläsaren idag hade så mkt "tics" för sig så man kunde liksom inte lyssna på det han sa utan bara på dessa små fnurligheter. xD Haha. Jag tror Malin kom upp i 75 "va", Josefin vet jag inte, men det var ju x antal st kan man ju lugnt säga.  Jag tror jag fick det till 35-37 st harklingar. Under 30 min bara. Sen gav vi upp. Det blev helt enkelt för jobbigt.

Ciao snyggingar!

Det ligger en hel värld därute o väntar på dig Gabriella!

Hjälp vilken seg dag det har varit idag. Hade det inte varit för att jag o Josefin skulle ut o gå i förmiddags hade jag nog kunnat sova hela dagen tror jag. Jag är verkligen sjukt trött. Sov en stund förut iaf. :) Gött. O det börjar redan att skymma ute. Blä. inom en halvtimme äre väl becksvart. Hade stora planer idag: Skriva klart en del till grupparbetet. Oj va jag har gjort det då. Hade iofs skrivit en del till igår då dom andra inte hade gjort nåt alls. Hehe. Då kände jag mig duktig. Har lyckats läsa lite i Nationella riktlinjer för missbruks- och beroendevård, men det har än så länge inte givit nåt alls. Inget som jag lyckats skriva ner iaf.
Grymt me träningsvärk har jag idag oxå. Ajajaj. Förstår inte varför jag har det, men jag tog väl i extra mkt igår på ki-boxen antar jag. Ont i huvet. >.<  Blä. Va äre me mig idag egentligen!? Jag bara klagar hela tiden ju. Stop it!

Dexter är bäst! <3 Synd att det inte kommer några fler avsnitt förrän till hösten. :( Det känns väldigt långt till dess.
O vet ni en sak!? Jag ska följa me Narin o hennes föräldrar utomlands på nyår.  :D  Men det beror lite på va det kostar så klart. Man är ju inte gjord av pengar. (But I wish I was!)
Längtar bort från Sverige. Det är så många platser jag vill se, besöka, lära känna, bli en del av. Det ligger en hel värld därute o här sitter jag i lilla Örebro o glor!? Kom igen nu Gabriella, det är bara att ta för sig! Skulle gärna vilja sticka o jobba i Australien, har hört att det inte är så svårt o få jobb där. Men det kanske blir efter plugget är klart. Får se va som händer.

Jag vet iaf en sak som ska hända nu o det är att jag ska plugga o sen gå till ICA o handla lite. O så film me Malin ikväll. :)

27 år sen the man, the myth, the legend - John Lennon dog

Tentafest igår. :) Eller ja, så mkt på den festen va vi ju inte. xD Haha. Blev kvar i Narins korre o tjötade me en av hennes grannar + polers. Sen gick vi till Helen en sväng o snackade. O sen vidare igen till Narins "kusin" ( xD ) en sväng. O sen tillbaka till Tybblelokalen. O sen till Kåren. Det va många svängar igår minsann. Haha. Men roligt vare iaf! Drack nog en aningens för mkt om jag ska vara helt ärlig.
Hemma hos mamma i Kristinehamn nu. Bakat har vi gjort, o ätit risgrynsgröt. :) Mums! O jag har haft så jäklarns ont i huvet idag. >.< Men det är ju självförvållat än en gång.

Det är idag exakt 27 år sen John Lennon blev mördad. Det är helt konstigt länge. Nästan 30 år ju. Shite. Jag va liksom inte ens påtänkt när han dog. Weird feeling. O nu så älskar jag hans musik, eller ja, hans o Pauls (Beatles iofs) musik.

Harry Potter & Dödsrelikerna ropar efter mig. Det är bäst att jag går dit nu innan han blir arg. :)

See you in a not too far away future.
Ciao!

Träningsfreak?

Jahapp då vare fredag igen då. O fredag betyder tentafest. :D Weeeey! Jag är taggad som tusan!!! Ska bli så jäklarns roligt!  Men först blire plugg. Måste skriva klart en del som vi ska i grupparbetet. Det lockar inte direkt, men måste man så måste man liksom. Läser just nu (eller ja, inte just exakt prick nu) en proposition som regeringen la år 2000 som är en Nationell handlingsplan för att förebygga alkoholskador. O va äre jag gör ikväll då? Inte bättrar jag på den precis. xD Haha. Uschamejen. Va kommer jag bli för socialarbetare egentligen? En bra hoppas jag.

Va o såg 1408 me Malin, Malin o hennes bror i onsdags. :) Den va bra, men lite knepig. Jag fattade inte slutet alls. Hmmm. Funderar fortfarande på va han menade med det där. Aja, shit the same.

Jag har tentaångest. Redan. Tentan är inte förrän 18e januari, men jag kan inte låta bli o våndas över den. Gaaah. Först ska vi svara på några frågor (vi får ha böcker me oss) o sen så ska vi få se ett tv-inslag o sen analysera den o referera till alla böcker. Shite asså. Det känns assvårt. O väldigt jobbigt. 9-17 ska vi sitta därinne o svettas. O man kommer inte ens få gå på toa själv utan då måste nån följa me en ut o "vakta".

Nog om det. Kan ju berätta hur duktig jag har varit på o träna denna veckan. (Bara för o stärka mitt ego o inget annat.) xD
Here it comes:

Måndag: Ki-box 90 min
Tisdag: Råkade somna, men hade tänkt o gå på gymmet.
Onsdag: Ki-box 90 min
Torsdag: Gym ca 50 min + medeljympa 60 min
Fredag: Ki-jympa alt. medeljympa...? Har inte bestämt mig för om jag ska gå på det. Det beror lite på hur det går me pluggandet. Blir iaf en del dansande på Kåren ikväll. :P Räknas det? Haha. xD
Lördag: Ingenting antagligen. Hemma i Krillehöla o bakar liksom.
Söndag: Station 75 min, kanske? Beror på när jag åker hem. Alternativt promenad. Nåt måste jag ju göra iaf.

Nu känner jag mig som ett riktigt träningsfreak. Har jag blivit det månntro? Men jag är ju inte en sån som kan äta vad som helst o sen inte röra på mig. Jag måste träna annars skulle jag se ut som "hej kom o hjälp mig" liksom.

Ikväll ska all ångest glömmas/förträngas för en stund: TENTAFEST is tha shiiiiiiiit!  <3

Tomatsås som jag skulle kunna dö för!

Plugga plugga pluuuuuuuuuuuuuugga. Ja, eller försöka åtminstone. Hrm.
Ska iväg o träna snart. :) O sen blire bio me Malin. I know, bio igen. 1408 ska jag se. Weeey! Ska bli skitroligt. Men det blir tajt mellan träningen o bion, 20.45 slutar ki-boxen o 21.15 börjar filmen. Stress - javisst! xD Haha. Men det fixar sig ju. Vill man så gåre, heter det ju.

Va o hälsade på Bianca igår o käkade middag. :) Hon gjorde en grymt god tomatsås! Seriöst så har jag aldrig i hela mitt liv ätit en så god tomatsås! Pasta med tomatsås o parmesanost på. Så jäkla gott. Mina smaklökar visste seriöst inte hur dom skulle bete sig. Det vattnas i munnen på mig när jag skriver om det. Helt incredible gut asså!
Recept? Bianca skulle lära mig o laga den såsen, men det måste va nåt som hon har i blodet (halvitaliensk). Alla som är italienare måste ju kunna laga tomatsås. That's it liksom. Jag vill oxå. Får terrorisera min italienske korridorskompis o kräva att han lagar tomatsås till mig. :) Hehehe.

Har iaf beslutat mig för att det inte blir till o skicka några julkort i år. Jag är för snål. O har för lite tid. Idag fick jag tack-kort av min bror o hans familj från Isaks dop.

ISAK. <3 Min brorson är världens sötaste. Eller hur?image1

Den första julklappen är inhandlad (what about the rest then?)

Jag kan idag stolt medgiva att jag har köpt min första julklapp! :D Känner mig stolt! Det va till min mammas sambo. Törs inte skriva va jag har köpt här, inte för att jag tror att han lyckas leta sig hit (o det hoppas jag verkligen inte heller!!!). Har även fixat min mammas julklapp oxå, men jag har beställt från internet o då har jag fått ett mejl idag att dom inte hade den i lager (!). OMG. Va fasen ska jag göra nu då!? Hoppas verkligen att dom får in den ASAP! I neeeeeeed it noooooooow! Har inte kommit på va jag ska köpa till min far, han sa ju dock att han inte önskade sig nåt. Men nåt vill jag ju ge. Godis kanske? ;P Hehehe. Pappa är ju heeeelt galen i sötsaker (en gen som jag ärvt av honom månntro?).  Aja, får fundera lite på den julklappen ett tag. Tror nästan att jag skippar o köpa till mina kompisar i år. Det blir mucho jobbigt o försöka hitta nåt till dom. Jag tycker att vi satsar på o göra nåt tillsammans istället, precis som min ena bror o hans sambo o jag ska göra. :) Jag menar, förra året fick jag min julklapp typ i april (!). Hahaha. xD Det är ju skrattretande. O sen fyller vi år i slutet på maj, början av juni där. Kändes lite väl onödigt me julklapp då ju. Näe, en konsert me dom vill jag gå på! Måste bara hitta nåt som vi alla tre gillar först. :)
Well well. Va som sagt på stan idag, o då inhandlas det oxå kläder. Från Gina Tricot. Världens gulligaste t-shirt/tunika/klänning (?) eller nåt. :) Muchisimo snygg va den iaf. Yum. Den ska jag nog ha på fredag på tentafesten. För ja, jag ska gå på juristernas tentafest på fredag. O sen blire Kåren för mig o Narin. It's gotta be. Det är dags för o dansa sönder Kåren. O det är jag o Narin bäst på. Jag vet att jag nästan har lovat mina polers i klassen o gå ut me dom oxå. O jag vill det me. Men det blir svårt o göra två saker samtidigt. O tentafesten har jag o Narin pratat om ett bra tag, eller ja, ett tag iaf. :P

Näe, dags för o sova nu. Jag måste ju gå upp kvart i sju. >.< DIE. Intervju me "Förebyggande enheten" i Tybble i morron bitti. Då äre bara o le o va glad ju. Weeey. Smile you bastard smile.

Natti natti sweetiepies. <3

Att vilja ha o att få är inte samma sak

Läsa Liedman låter lite långtråkigt. Jag jobbar jättemkt jämt. Näe det där blev inge bra. Tänkte att jag skulle ha skrivit alla meningar me temat "på samma bokstav", men det känns inte som att det blev så bra. xD Haha. Har inte pluggat alls mkt i helgen. Jag förstår inte va det är me mig. Har tappat disciplinen tror jag. Gaaaah. Kom tillbaka till mig älskade disciplin! Jag saknar dig.

Va på stan en sväng me Bianca idag o köpte marknadsnougat. Mums. :D (Ja, jag vet att jag inte borde ha köpt den, men va tusan, jag kunde inte bara låta bli ju!)  O så har jag blivit av me min bokhylla äääääntligen! :) YES! Mer space i förrådet liksom. Det är alltid bra. O sen så läste jag faktiskt lite i Liedman-boken förut, men det gick inte så bra eftersom jag somnade. xD Haha. Bra gjort, Gabriella! Jag säger ju det, jag har ingen som helst disciplin längre. Sucksucksuck.

KONSERT igen. I want it. I want Kid Down. I want Early To Bed. <3  I want Millencolin. I want MUSIC.

Duscha, läsa, sova. Sounds like a good plan to me.
Peace out.

Det ligger två st vilt främmande män i köket o sover

Ja det är sant. Det måste vara sen mina korridorskamrater hade fest igår. Hahaha. Blev mäkta förvånad när jag kom ut i köket kan jag ju säga! xD Hade egentligen tänkt o laga pannkakor, men jag ändrade mig. Kände inte för o börja krafsa runt i köket när dom två låg där. Jag har ju själv legat så där o sovit o jag vet ju hur kul det är. xD Inte alls är svaret. Första kvällen på nollningen så sov jag så där i Narins kök. O gissa om hennes grannar blev förvånade när dom kom ut i köket. Ganska mkt antar jag. Haha.
Borde läsa i Liedman-boken. Har inte läst en enda sida än så länge. Jag tror nog att den kan vara rätt så bra, men det är just det o ta tag i det som är det jobbiga liksom. Usch det är verkligen pissväder ute. >.< Skulle vilja sitta inne hela dan, men ut ska man väl så småningom. Tänkte försöka släpa iväg mig till Friskis på eftermiddagen. Behöver gymma lite o sen kanske gå på nåt pass om det finns nåt roligt. Jag ska bara motivera mig till o göra det.


Apropå festen här igår, så hörde jag att dom försökte spela "I am the Walrus" på gitarr. Det hördes mest vrål o några ackord här o där. xD Hahaha. Men jag blev lite glad av det iaf. :) Beatles gör mig alltid glad.
Somnade nog vid 2 i natt, men vaknade vid 4 av att det spelades musik ute i köket, inte på gitarr dock, utan skiva! Haha.

O shit va jag vill tillbaka till förra lördagen. <3 Sakna. Fan att vi missade efterfesten! Den verkade ha varit nåt utöver det vanliga har jag hört. Some other time maybe...?

Ciao på er snyggingar! <3


RSS 2.0