Om fula ord, tentor och fattiga Friskisledare

Och det var jävlar va tiden går sakta när man väntar på sin egen avrättning. Please execute me noooooooow! Jag avskyr att vänta. Avskyr avskyr avskyr!

Har ni tänkt på att vissa ord är så himla fula när man säger dom flera gånger efter varandra, typ  erosion. Bara lyssna, erosion erosion erosion - usch så fult! Och nästa ord, belägg. Belägg belägg belägg. Nu ser ni, jag har faktiskt belägg för detta om erosion! Haha. Ja det var ju jätteroligt Gabriella. Inte. Det där var inte en av dom tio.

Jag är helt förälskad i Friskisledaren Tobias! Skönare människa får man leta efter! Igår berättade han om hur han tog sig till Örebro från Sthlm.

"Vet ni vad stress är? Det är när man sätter sig på ett tåg klockan två i Stockholm för att möta 100 tjejer i Örebro. Stress är när man sen glömmer bort att gå av i Örebro. O tåget vänder tillbaka till Arboga. Då får man gå av tåget i Arboga och åka tillbaka till Örebro. O sen tog jag taxi från stationen till Friskis. 99 spänn kostade det! Så jag tänkte att om alla lägger en krona var så har ni ju alla bidragit till min resa..." 

Haha. Ja, du skulle ha varit där.


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hur gick tentan för dig då? Haha han verkar då vara en skön kille :D Förresten jag vet ännu ett ord som är fult "i dagsläget" eller "tavelkrok" eller "vattenkran".. Jag kan komma på fler om du vill ha ;)

2008-10-30 @ 18:55:52
URL: http://alexandravickan.blogg.se/
Postat av: Jossan

"Bård" är ett fult ord också. Och "gördel". "Sulky" också för den delen... ska vi skriva en bok?

2008-10-30 @ 22:11:44
URL: http://josefinus.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vad bra att det gick bra för dig! Själv så får jag nog knappa godkänt, kanske inte ens det :S Men jag får dränka mina sorger i alkohol ikväll istället. Ha en fin dag så ses vi ikväll :D

2008-10-31 @ 10:15:41
URL: http://alexandravickan.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Agenda är också ett fult ord.. ^^

2008-10-31 @ 10:16:41
URL: http://alexandravickan.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Nu håller jag på att packa för fullt och är verkligen ett vrak, har fattat att det är på riktigt, jag åker idag! :O Men jag har även en pirrig känsla, iiih! Men ta hand om dig och ha det superbra :) Kram

2008-11-02 @ 12:46:48
URL: http://alexandravickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0